POP Solutions, dat op de markt van POS-materiaal in karton een leiderspositie inneemt, heeft Kozmoz ingelijfd om zijn activiteiten op het vlak van 'permanent materiaal' te versterken. De twee bedrijven vullen elkaar aan.

Lokale productie

"Kozmoz heeft veel ervaring in de ontwikkeling van permanente displays en biedt toegang tot een nieuwe groep van hoogwaardige, internationale leveranciers. POP Solutions brengt zijn knowhow in de productie van displays in karton en verschillende materialen mee en geeft Kozmoz de gelegenheid om dankzij zijn lokale productiecapaciteit ook kleine en middelgrote oplagen aan te bieden", legt POP Solutions uit.

De bedrijfsleiders van Kozmoz, Dirk De Win en Bart Claeys, blijven aan het hoofd van het Mechelse bedrijf, respectievelijk als algemeen directeur en verkoopdirecteur. Het Nijvelse bedrijf preciseert nog dat er voor de klanten van Kozmoz niets verandert.

Permanente display

"Het feit dat Kozmoz en POP Solutions hun krachten bundelen, is een perfect antwoord op de groeiende internationalisering en globalisering van de POS-markt", verklaarde Dirk De Win. "Dankzij die samenwerking kunnen we als groep een ruime waaier POS-oplossingen aanbieden en onze klanten nog meer diensten en faciliteiten leveren. De ultieme droom van de 'one-stop shopping - of beter van de 'one-stop POSsing' - wordt werkelijkheid."

De CEO van POP Solutions, John Morent, zegt op zijn beurt: "Ik weet dat ik kan rekenen op het onvermoeibare enthousiasme van Dirk en Bart om samen de nieuwe leider van de permanente display in de Benefralux uit te bouwen."

POP Solutions, dat op de markt van POS-materiaal in karton een leiderspositie inneemt, heeft Kozmoz ingelijfd om zijn activiteiten op het vlak van 'permanent materiaal' te versterken. De twee bedrijven vullen elkaar aan."Kozmoz heeft veel ervaring in de ontwikkeling van permanente displays en biedt toegang tot een nieuwe groep van hoogwaardige, internationale leveranciers. POP Solutions brengt zijn knowhow in de productie van displays in karton en verschillende materialen mee en geeft Kozmoz de gelegenheid om dankzij zijn lokale productiecapaciteit ook kleine en middelgrote oplagen aan te bieden", legt POP Solutions uit.De bedrijfsleiders van Kozmoz, Dirk De Win en Bart Claeys, blijven aan het hoofd van het Mechelse bedrijf, respectievelijk als algemeen directeur en verkoopdirecteur. Het Nijvelse bedrijf preciseert nog dat er voor de klanten van Kozmoz niets verandert."Het feit dat Kozmoz en POP Solutions hun krachten bundelen, is een perfect antwoord op de groeiende internationalisering en globalisering van de POS-markt", verklaarde Dirk De Win. "Dankzij die samenwerking kunnen we als groep een ruime waaier POS-oplossingen aanbieden en onze klanten nog meer diensten en faciliteiten leveren. De ultieme droom van de 'one-stop shopping - of beter van de 'one-stop POSsing' - wordt werkelijkheid." De CEO van POP Solutions, John Morent, zegt op zijn beurt: "Ik weet dat ik kan rekenen op het onvermoeibare enthousiasme van Dirk en Bart om samen de nieuwe leider van de permanente display in de Benefralux uit te bouwen."