POP Solutions, de POS-specialist uit Nijvel, en Sitour (Groupe ISD) bundelen hun krachten. Het Franse bedrijf dat in het departement Val-d'Oise gelegen is, heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van merchandisingoplossingen. Met de toenadering willen de twee bedrijven hun expertise delen. Voor ISD is dat het materiaal en de uitrusting waarmee merken en producten in verkooppunten naar voren gehaald kunnen worden. POP Solutions brengt zijn kennis op het vlak van displays (zowel staande als toogmodellen), promotieruimtes en bekledingen van etalageruimten mee.

Complementaire expertises

POP Solutions is al actief in de Benelux en in Frankrijk en biedt zijn klanten (grootdistributie, farmacie en adverteerders) een gepersonaliseerde begeleiding van hun projecten. Met zijn knowhow op het vlak van de merchandising en communicatie op de verkooppunten biedt ISD een gamma POS-oplossingen (zowel standaardoplossingen als oplossingen op maat) aan voor retailers, adverteerders en tussenpersonen.

"Die toenadering maakt het mogelijk om de klanten een compleet pakket aan te bieden waarbij het hele proces - van de eerste briefing tot de plaatsing - door één enkele contactpersoon begeleid wordt. Tegelijk krijgt de Groupe ISD de mogelijkheid om haar klanten POS-materiaal in FSC-karton aan te bieden"; legt POP Solutions uit.

Milieuverantwoorde oplossingen

De twee bedrijven hebben beiden het EcoVadis-certificaat en engageren zich op het vlak van duurzame ontwikkeling. Sitour spant zich sinds enkele jaren in om zijn productie weer naar Frankrijk en Europa te halen en om de koolstofuitstoot te verminderen. POP Solutions verbindt er zich toe om op een meer verantwoorde manier te verbruiken en te produceren, meer bepaald door de materialen beter te recycleren. De O&O-afdeling van het bedrijf ontwikkelt POS-materiaal dat tijdens zijn hele levenscyclus duurzaam is: eco-ontwerp, materiaalkeuze, transport, recyclage op het einde van de levenscyclus, enzovoort.

"Op basis van de bewezen knowhow en de gemeenschappelijke waarden zien wij deze alliantie als een voor de hand liggende weg om onze klanten in Frankrijk en de Benelux een ruimer gamma aan te bieden", aldus Eve Stockel, voorzitter van Sitour.

POP Solutions, de POS-specialist uit Nijvel, en Sitour (Groupe ISD) bundelen hun krachten. Het Franse bedrijf dat in het departement Val-d'Oise gelegen is, heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van merchandisingoplossingen. Met de toenadering willen de twee bedrijven hun expertise delen. Voor ISD is dat het materiaal en de uitrusting waarmee merken en producten in verkooppunten naar voren gehaald kunnen worden. POP Solutions brengt zijn kennis op het vlak van displays (zowel staande als toogmodellen), promotieruimtes en bekledingen van etalageruimten mee.POP Solutions is al actief in de Benelux en in Frankrijk en biedt zijn klanten (grootdistributie, farmacie en adverteerders) een gepersonaliseerde begeleiding van hun projecten. Met zijn knowhow op het vlak van de merchandising en communicatie op de verkooppunten biedt ISD een gamma POS-oplossingen (zowel standaardoplossingen als oplossingen op maat) aan voor retailers, adverteerders en tussenpersonen."Die toenadering maakt het mogelijk om de klanten een compleet pakket aan te bieden waarbij het hele proces - van de eerste briefing tot de plaatsing - door één enkele contactpersoon begeleid wordt. Tegelijk krijgt de Groupe ISD de mogelijkheid om haar klanten POS-materiaal in FSC-karton aan te bieden"; legt POP Solutions uit.De twee bedrijven hebben beiden het EcoVadis-certificaat en engageren zich op het vlak van duurzame ontwikkeling. Sitour spant zich sinds enkele jaren in om zijn productie weer naar Frankrijk en Europa te halen en om de koolstofuitstoot te verminderen. POP Solutions verbindt er zich toe om op een meer verantwoorde manier te verbruiken en te produceren, meer bepaald door de materialen beter te recycleren. De O&O-afdeling van het bedrijf ontwikkelt POS-materiaal dat tijdens zijn hele levenscyclus duurzaam is: eco-ontwerp, materiaalkeuze, transport, recyclage op het einde van de levenscyclus, enzovoort. "Op basis van de bewezen knowhow en de gemeenschappelijke waarden zien wij deze alliantie als een voor de hand liggende weg om onze klanten in Frankrijk en de Benelux een ruimer gamma aan te bieden", aldus Eve Stockel, voorzitter van Sitour.