De Pop Up Exhibition geeft de bezoeker een indruk van de creatieve kracht van papier. De designs komen uit 30 landen wereldwijd, voor luxe merken, designers, modemerken en meer. Van brochures tot uitnodigingen voor fashion shows, van brand identity tot affiche, en van boeken tot de menukaart van luxe restaurants: deze gedrukte ontwerpen laten zien wat er allemaal met papier kan worden gemaakt.

De tentoonstelling wordt mogelijk gemaakt door Arjowiggins, fabrikant van creatief papier, en Antalis, de grootste papier- en verpakkingsdistributeur van Europa.

"Papier kan als geen ander een idee vertalen naar een visueel, aansprekend en tastbaar product. Door gebruik te maken van allerlei technieken kun je met papier een echte eye-catcher en een blijvende herinnering creëren. Het is hét materiaal om voor bijzondere communicatiemomenten te gebruiken. Wij willen met deze expositie graag een inspirerende ontmoetingsplek creëren voor designers, art directors, drukkers en consumenten. Ook bieden wij grafische opleidingen de mogelijkheid om workshops over papier en drukwerk te organiseren voor hun studenten," aldus Mirrijne Pluim, Operational Marketing Manager Benelux bij Antalis.

Al meer dan 3500 bezoekers bezochten deze reizende tentoonstelling. Na Amsterdam reist de expositie door naar Berlijn, waar deze op 19 en 20 juni 2015 te zien is.

Data:vrijdag 22 en zaterdag 23 mei 2015

Lokatie: De Hallen Studio's, Hannie Dankbaar Passage 18, NL-1053 RT Amsterdam

Tijd: 09u00 - 21u00

De Pop Up Exhibition geeft de bezoeker een indruk van de creatieve kracht van papier. De designs komen uit 30 landen wereldwijd, voor luxe merken, designers, modemerken en meer. Van brochures tot uitnodigingen voor fashion shows, van brand identity tot affiche, en van boeken tot de menukaart van luxe restaurants: deze gedrukte ontwerpen laten zien wat er allemaal met papier kan worden gemaakt.De tentoonstelling wordt mogelijk gemaakt door Arjowiggins, fabrikant van creatief papier, en Antalis, de grootste papier- en verpakkingsdistributeur van Europa."Papier kan als geen ander een idee vertalen naar een visueel, aansprekend en tastbaar product. Door gebruik te maken van allerlei technieken kun je met papier een echte eye-catcher en een blijvende herinnering creëren. Het is hét materiaal om voor bijzondere communicatiemomenten te gebruiken. Wij willen met deze expositie graag een inspirerende ontmoetingsplek creëren voor designers, art directors, drukkers en consumenten. Ook bieden wij grafische opleidingen de mogelijkheid om workshops over papier en drukwerk te organiseren voor hun studenten," aldus Mirrijne Pluim, Operational Marketing Manager Benelux bij Antalis.Al meer dan 3500 bezoekers bezochten deze reizende tentoonstelling. Na Amsterdam reist de expositie door naar Berlijn, waar deze op 19 en 20 juni 2015 te zien is.Data:vrijdag 22 en zaterdag 23 mei 2015Lokatie: De Hallen Studio's, Hannie Dankbaar Passage 18, NL-1053 RT AmsterdamTijd: 09u00 - 21u00