"De dit jaar gelanceerde printer maakt het mogelijk om tegen fors lagere kosten oplagen in vellen te printen. Hierbij biedt PostNL BDS haar klanten een grotere flexibiliteit in het personaliseren van Printing-on-demand en Direct Mail opdrachten," zegt men bij PostNL.

De machine print met snelheden van maximaal 8.500 duplex A4- of 3.800 duplex B3-vellen papier per uur op tal van materialen, waaronder ongecoat, gecoat en speciaal inkjetpapier van 60 tot 300 gram.

De piezo inkjet VarioPrint i300 is als een duplex-machine ontworpen en maakt gebruik van Kyocera KJ48 600 dpi inkjetkoppen voor het spuiten van watergebaseerde pigmentinkten. De printresulotie is 600 x 600 dpi.

Over PostNL:

PostNL is marktleider in Nederland op het gebied van digitale en fysieke communicatie: van polis tot PDF, van pensioenoverzicht tot digitale factuur en van sms tot Direct Mail. PostNL BDS verzorgt klantinteractie via integratie van het digitale data & berichten platform met de fysieke printfabriek.

"De dit jaar gelanceerde printer maakt het mogelijk om tegen fors lagere kosten oplagen in vellen te printen. Hierbij biedt PostNL BDS haar klanten een grotere flexibiliteit in het personaliseren van Printing-on-demand en Direct Mail opdrachten," zegt men bij PostNL. De machine print met snelheden van maximaal 8.500 duplex A4- of 3.800 duplex B3-vellen papier per uur op tal van materialen, waaronder ongecoat, gecoat en speciaal inkjetpapier van 60 tot 300 gram. De piezo inkjet VarioPrint i300 is als een duplex-machine ontworpen en maakt gebruik van Kyocera KJ48 600 dpi inkjetkoppen voor het spuiten van watergebaseerde pigmentinkten. De printresulotie is 600 x 600 dpi. Over PostNL: PostNL is marktleider in Nederland op het gebied van digitale en fysieke communicatie: van polis tot PDF, van pensioenoverzicht tot digitale factuur en van sms tot Direct Mail. PostNL BDS verzorgt klantinteractie via integratie van het digitale data & berichten platform met de fysieke printfabriek.