De TxF150-75 maakt zijn internationale beursdebuut in München. De nieuwe machine biedt volgens de Japanse fabrikant een eenvoudig en betaalbaar proces voor het decoreren van kleding, meestal T-shirts. Daarnaast toont Mimaki op de beurs andere technologieën zoal de sign- en displaytechnologie van de 100-serie instapmodellen en de 330-serie. De print en cut workflow wordt gedemonstreerd met Mimaki's nieuwste snijplotter, de CG-AR serie. Verder kunnen bezoekers de industriële UV-flatbedprinters van Mimaki bekijken, van de kleinere UJF-6042 MkII e tot de grootformaat JFX600-2513. Daarnaast zijn voor textielprinters nog sublimatieprinters, als de TS100-1600 en TS330-1600 te zien.

Zoals gemeld staat FESPA dit jaar in het teken van 'nieuwe perspectieven'. Mimaki neemt dit thema als uitgangspunt om een nieuwe duurzame context te schetsen voor de printindustrie. Dit doet het bedrijf door zijn inzet voor duurzaamheid te benadrukken door samen te werken met creatieve milieubewuste geesten uit de industrie. Dit jaar toont Mimaki de kleurrijke kunst van de Nederlandse surrealist Rik Lina, die zich laat inspireren door de natuur. Het kunstwerk dat de stand zal opluisteren heet 'Fascinated Rainforest'. Dit werk is gebaseerd op Lina's reizen in de regenwouden van het Caribische eiland Saba. Hij probeert hiermee de essentie van de natuur vast te leggen en de kijker hetzelfde gevoel van ontzag te geven als hij daar zelf had.

De TxF150-75 maakt zijn internationale beursdebuut in München. De nieuwe machine biedt volgens de Japanse fabrikant een eenvoudig en betaalbaar proces voor het decoreren van kleding, meestal T-shirts. Daarnaast toont Mimaki op de beurs andere technologieën zoal de sign- en displaytechnologie van de 100-serie instapmodellen en de 330-serie. De print en cut workflow wordt gedemonstreerd met Mimaki's nieuwste snijplotter, de CG-AR serie. Verder kunnen bezoekers de industriële UV-flatbedprinters van Mimaki bekijken, van de kleinere UJF-6042 MkII e tot de grootformaat JFX600-2513. Daarnaast zijn voor textielprinters nog sublimatieprinters, als de TS100-1600 en TS330-1600 te zien. Zoals gemeld staat FESPA dit jaar in het teken van 'nieuwe perspectieven'. Mimaki neemt dit thema als uitgangspunt om een nieuwe duurzame context te schetsen voor de printindustrie. Dit doet het bedrijf door zijn inzet voor duurzaamheid te benadrukken door samen te werken met creatieve milieubewuste geesten uit de industrie. Dit jaar toont Mimaki de kleurrijke kunst van de Nederlandse surrealist Rik Lina, die zich laat inspireren door de natuur. Het kunstwerk dat de stand zal opluisteren heet 'Fascinated Rainforest'. Dit werk is gebaseerd op Lina's reizen in de regenwouden van het Caribische eiland Saba. Hij probeert hiermee de essentie van de natuur vast te leggen en de kijker hetzelfde gevoel van ontzag te geven als hij daar zelf had.