Het akkoord dat unaniem goedgekeurd werd door de raad van bestuur van Presstek, moet nog door de aandeelhouders aanvaard worden. De overname zou echter in de loop van het derde trimester van dit jaar afgerond moeten zijn.

AIP is niet onbekend met de grafische industrie. Het fonds is al eigenaar van het bedrijf Mark Andy, dat flexopersen met een smalle baanbreedte bouwt en waarvan de producten een stevige positie hebben in de etiketten- en verpakkingsmarkt.

Presstek boekte in het eerste semester van 2012 een omzet van 56,7 miljoen dollar, 10% minder dan in het eerste semester van 2011 (63,3 miljoen dollar). Het bedrijf kon echter wel zijn verliezen verminderen, tot 2 miljoen dollar tegenover 3,2 miljoen dollar over de eerste helft van 2011.

Het akkoord dat unaniem goedgekeurd werd door de raad van bestuur van Presstek, moet nog door de aandeelhouders aanvaard worden. De overname zou echter in de loop van het derde trimester van dit jaar afgerond moeten zijn. AIP is niet onbekend met de grafische industrie. Het fonds is al eigenaar van het bedrijf Mark Andy, dat flexopersen met een smalle baanbreedte bouwt en waarvan de producten een stevige positie hebben in de etiketten- en verpakkingsmarkt. Presstek boekte in het eerste semester van 2012 een omzet van 56,7 miljoen dollar, 10% minder dan in het eerste semester van 2011 (63,3 miljoen dollar). Het bedrijf kon echter wel zijn verliezen verminderen, tot 2 miljoen dollar tegenover 3,2 miljoen dollar over de eerste helft van 2011.