Het is alweer voor de 33ste keer dat de wedstrijd gehouden is. Er zijn prijzen en eervolle vermeldingen uitgereikt in de categorieën bureaukalenders, agenda's en wandkalenders. Daarnaast zijn ook de KVGO en Febelgra prijs 2015 en de Van Speijk Prijs uitgereikt.

Wat de Belgische deelnemers betreft, won Captains of Printing in de categorie 'Agenda's' met de inzending 'Niet zomaar een agenda'. Het bedrijf won ook de Febelgra-prijs. 'De Staande Druivelaar' van de INNI Group kreeg een eervolle vermelding in de categorie 'Dagkalenders'. In de categorie 'Wandkalenders' eindigden Ricoh Nederland & Ricoh België met 'Exploration of Space' en Agfa Gevaert met 'People & Contrast' ex aequo op de tweede plaats. In de categorie éénbladkalenders kreeg Chilli Design & Multimedia een eervolle vermelding.

Dit jaar waren er in de studentencategorie inzendingen van vijf verschillende beroepsopleidingen, twee uit België en drie uit Nederland. Per opleiding werd een prijs uitgereikt. Twee gingen naar Belgische inzendingen: Maiken van Lierden, Luca School of Arts, Gent; Axelle Jaecques en Jana Goovaerts, Arteveldehogeschool, Gent

Over de Kalenderwedstrijd

Aan de Kalenderwedstrijd kunnen bedrijven en organisaties - grafisch en niet-grafisch - uit Nederland en België deelnemen. Het gaat om originele kalenders en/of agenda's, in welke vorm dan ook, die als relatiegeschenk worden uitgegeven of voor commerciële doeleinden zijn geproduceerd. Een vakjury beoordeelt de inzendingen, die verdeeld worden over verschillende categorieën en let daarbij onder andere op grafische verzorging, vormgeving/typografie, bruikbaarheid en originaliteit/creativiteit. De Kalenderwedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd door de Stichting Kalenderwedstrijd en wordt ondersteund door de Koninklijke KVGO en Febelgra. De hoofdsponsors: zijn Papyrus, Grafivisie en Plantin / Tetterode.

Het is alweer voor de 33ste keer dat de wedstrijd gehouden is. Er zijn prijzen en eervolle vermeldingen uitgereikt in de categorieën bureaukalenders, agenda's en wandkalenders. Daarnaast zijn ook de KVGO en Febelgra prijs 2015 en de Van Speijk Prijs uitgereikt. Wat de Belgische deelnemers betreft, won Captains of Printing in de categorie 'Agenda's' met de inzending 'Niet zomaar een agenda'. Het bedrijf won ook de Febelgra-prijs. 'De Staande Druivelaar' van de INNI Group kreeg een eervolle vermelding in de categorie 'Dagkalenders'. In de categorie 'Wandkalenders' eindigden Ricoh Nederland & Ricoh België met 'Exploration of Space' en Agfa Gevaert met 'People & Contrast' ex aequo op de tweede plaats. In de categorie éénbladkalenders kreeg Chilli Design & Multimedia een eervolle vermelding.Dit jaar waren er in de studentencategorie inzendingen van vijf verschillende beroepsopleidingen, twee uit België en drie uit Nederland. Per opleiding werd een prijs uitgereikt. Twee gingen naar Belgische inzendingen: Maiken van Lierden, Luca School of Arts, Gent; Axelle Jaecques en Jana Goovaerts, Arteveldehogeschool, GentOver de Kalenderwedstrijd Aan de Kalenderwedstrijd kunnen bedrijven en organisaties - grafisch en niet-grafisch - uit Nederland en België deelnemen. Het gaat om originele kalenders en/of agenda's, in welke vorm dan ook, die als relatiegeschenk worden uitgegeven of voor commerciële doeleinden zijn geproduceerd. Een vakjury beoordeelt de inzendingen, die verdeeld worden over verschillende categorieën en let daarbij onder andere op grafische verzorging, vormgeving/typografie, bruikbaarheid en originaliteit/creativiteit. De Kalenderwedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd door de Stichting Kalenderwedstrijd en wordt ondersteund door de Koninklijke KVGO en Febelgra. De hoofdsponsors: zijn Papyrus, Grafivisie en Plantin / Tetterode.