Print.com lijft productiebedrijven in

08/02/19 om 12:02 - Bijgewerkt om 12:01

Internetdrukker Print.com begint op stoom te komen. Op dit moment zijn zo'n 800 professionele gebruikers aangesloten op de besloten bestelomgeving van het printplatform. Met in korte tijd de overname van twee bedrijven beschikt initiator Marco Aarnink nu ook over eigen productiecapaciteit op het gebied van textiel, print en sign.

Print.com lijft productiebedrijven in

Aarnink, die eerder al eens Drukwerkdeal oprichtte en dat bedrijf in 2014 aan Vistaprint verkocht, maakte vorige week de overname bekend van TMB Print & Sign in het Nederlandse Schijndel. Dat bedrijf beschikt over een digitale drukkerij (met onder andere twee HP Indigo 12000-persen), complete binderij en signafdeling. Print.com doet deze overname samen met grafimedia-bedrijf Kampert Nauta, onderdeel van retaildrukkerij Em. de Jong. "Met Kampert-Nauta erbij kunnen we nog meer investeren en TMB verder klaarstomen voor een prachtige toekomst", stelt Aarnink.

Eerder dit jaar nam Print.com al textieldrukkerij Brezo in Kampen (Nederland) over. Aarnink legde vorige week tijdens de Vakdag Print&Sign uit dat hij daarmee vooral ook de onderkant van de textiel-markt zelf wil kunnen bedienen, met bijvoorbeeld unieke exemplaren of kleine oplages t-shirts en petjes.