Het Brusselse kantoor wordt bemand door Bruno Mossay, een bekend gezicht in de branche. Hij benadrukt het belang dat Print.com hecht aan ook een fysieke aanwezigheid in de markt: "Alleen op die manier kun je het vertrouwen van klanten winnen en een goede band opbouwen." Aan het Print.com-platform is sinds eind 2017 gewerkt. Het telt inmiddels zo'n 800 professionele gebruikers van de besloten bestelomgeving. De Franstalige versie zal op korte termijn gereed zijn, stelt Mossay.

Aarnink zegt in gesprek te zijn om ook kantoren in Duitsland en het VK te openen. Hij gaat bovendien, vooralsnog kleinschalig, met een partij aan de slag in de VS: "We kunnen, alleen al vanwege onze domeinnaam, die markt natuurlijk niet negeren."

Marco Aarnink staat op 9 mei als een van de sprekers op het Benelux Online Print evenement van het VIGC in Antwerpen om daar uit te leggen hoe je een succesvol online platform bouwt.

Het Brusselse kantoor wordt bemand door Bruno Mossay, een bekend gezicht in de branche. Hij benadrukt het belang dat Print.com hecht aan ook een fysieke aanwezigheid in de markt: "Alleen op die manier kun je het vertrouwen van klanten winnen en een goede band opbouwen." Aan het Print.com-platform is sinds eind 2017 gewerkt. Het telt inmiddels zo'n 800 professionele gebruikers van de besloten bestelomgeving. De Franstalige versie zal op korte termijn gereed zijn, stelt Mossay.Aarnink zegt in gesprek te zijn om ook kantoren in Duitsland en het VK te openen. Hij gaat bovendien, vooralsnog kleinschalig, met een partij aan de slag in de VS: "We kunnen, alleen al vanwege onze domeinnaam, die markt natuurlijk niet negeren."Marco Aarnink staat op 9 mei als een van de sprekers op het Benelux Online Print evenement van het VIGC in Antwerpen om daar uit te leggen hoe je een succesvol online platform bouwt.