Vetgedrukt, gevestigd in Oudenaarde, is een tiental jaren actief als signingbedrijf. "Ze maken naam als creatieve en professionele speler in de sector en zo kwamen ze op onze radar", stelt Bert Devos, de zaakvoerder van Fast Copy. "Ze staan in voor zowel het ontwerp, de productie als de installatie van de projecten die ze uitvoeren." Dat gaat van belettering van wagens en carwraps over raamstickers tot volledige signalisaties in gebouwen. Vetgedrukt beschikt over een eigen machinepark en kan zowel folies als panelen aanbieden.

Productie en installatie

"Onze klanten rekenen op ons als one-stop-shop leverancier", duidt Vincent Vanmansart, hij is verantwoordelijk voor de productie bij Vetgedrukt. "We werken samen met ontwerpbureaus of doen zelf het ontwerp, waarna we deze op de juiste dragers zo efficiënt mogelijk produceren. Daarna staan we ook in voor de installatie."

"Deze overname is voor Fast Copy een logische en complementaire keuze", zegt Bert Devos. "Ik ben blij dat de zaakvoerders beslist hebben om met ons in zee te gaan. We zijn altijd op zoek naar bekwame en ervaren signing-specialisten. Zij hebben alles in huis: terwijl Vincent zijn machines beheerst als geen ander, is John Malfroid een expert in kleven van allerhande materialen op alle mogelijke dragers."

Geografisch complementair

De twee bedrijven zijn ook geografisch complementair. "We krijgen steeds meer opdrachten in Oost- en West-Vlaanderen, terwijl de verplaatsingskosten en rijtijden alleen maar toenemen. Op deze manier hebben we een tweede poot waarmee we de westelijke kan van het land makkelijker en sneller kunnen bedienden", zegt Bert Devos.

Vetgedrukt zal zo snel mogelijk verhuizen naar een nieuw en groter pand in Deinze. "Samen met Vetgedrukt zijn we nu al druk bezig om bijkomende machines aan te kopen zodat we de capaciteit kunnen uitbreiden. Tegen het einde van het eerste kwartaal van 2023 moet de nieuwe operationele unit up-and-running zijn", aldus Devos.

Vetgedrukt, gevestigd in Oudenaarde, is een tiental jaren actief als signingbedrijf. "Ze maken naam als creatieve en professionele speler in de sector en zo kwamen ze op onze radar", stelt Bert Devos, de zaakvoerder van Fast Copy. "Ze staan in voor zowel het ontwerp, de productie als de installatie van de projecten die ze uitvoeren." Dat gaat van belettering van wagens en carwraps over raamstickers tot volledige signalisaties in gebouwen. Vetgedrukt beschikt over een eigen machinepark en kan zowel folies als panelen aanbieden."Onze klanten rekenen op ons als one-stop-shop leverancier", duidt Vincent Vanmansart, hij is verantwoordelijk voor de productie bij Vetgedrukt. "We werken samen met ontwerpbureaus of doen zelf het ontwerp, waarna we deze op de juiste dragers zo efficiënt mogelijk produceren. Daarna staan we ook in voor de installatie.""Deze overname is voor Fast Copy een logische en complementaire keuze", zegt Bert Devos. "Ik ben blij dat de zaakvoerders beslist hebben om met ons in zee te gaan. We zijn altijd op zoek naar bekwame en ervaren signing-specialisten. Zij hebben alles in huis: terwijl Vincent zijn machines beheerst als geen ander, is John Malfroid een expert in kleven van allerhande materialen op alle mogelijke dragers."De twee bedrijven zijn ook geografisch complementair. "We krijgen steeds meer opdrachten in Oost- en West-Vlaanderen, terwijl de verplaatsingskosten en rijtijden alleen maar toenemen. Op deze manier hebben we een tweede poot waarmee we de westelijke kan van het land makkelijker en sneller kunnen bedienden", zegt Bert Devos.Vetgedrukt zal zo snel mogelijk verhuizen naar een nieuw en groter pand in Deinze. "Samen met Vetgedrukt zijn we nu al druk bezig om bijkomende machines aan te kopen zodat we de capaciteit kunnen uitbreiden. Tegen het einde van het eerste kwartaal van 2023 moet de nieuwe operationele unit up-and-running zijn", aldus Devos.