Tot en met zondag 30 oktober komen meer dan 30 maal specialisten uit de bedrijfstak en ontwerpwereld aan het woord in de 'Aan tafel'-sessies en lezingen. Op donderdag 27 en vrijdag 28 oktober vinden bovendien twee filmvoorstellingen plaats: 'Linotype' en 'Helvetica' met een inleiding door kenner Henk Gianotten.

Print Pakt daagde grafische bedrijven ook uit om ook een prachtig setje kaarten aan te leveren met een mooi ontwerp, uitgevoerd met bijvoorbeeld speciale inkten, een speciale veredelingstechniek of op bijzondere papiersoorten. Onder andere de Grafische Groep Matthys tekende voor deelname en laat haar drukwerk voor zichzelf spreken: de mededeling 'Inline coldfoil' vertelt samen met de afbeelding op de kaart het hele verhaal.

Kijk voor het volledige programma van Print Pakt Live tijdens de Dutch Design Week op www.printpakt.nl/ddw

Tot en met zondag 30 oktober komen meer dan 30 maal specialisten uit de bedrijfstak en ontwerpwereld aan het woord in de 'Aan tafel'-sessies en lezingen. Op donderdag 27 en vrijdag 28 oktober vinden bovendien twee filmvoorstellingen plaats: 'Linotype' en 'Helvetica' met een inleiding door kenner Henk Gianotten.Print Pakt daagde grafische bedrijven ook uit om ook een prachtig setje kaarten aan te leveren met een mooi ontwerp, uitgevoerd met bijvoorbeeld speciale inkten, een speciale veredelingstechniek of op bijzondere papiersoorten. Onder andere de Grafische Groep Matthys tekende voor deelname en laat haar drukwerk voor zichzelf spreken: de mededeling 'Inline coldfoil' vertelt samen met de afbeelding op de kaart het hele verhaal.Kijk voor het volledige programma van Print Pakt Live tijdens de Dutch Design Week op www.printpakt.nl/ddw