Internetdrukkerij Printdeal.be wil met een eigen vestiging in Antwerpen en met lokale medewerkers haar Belgische klanten persoonlijker kunnen bedienen. Het bedrijf is de Belgische tak van het explosief gegroeide Drukwerkdeal.nl. Deze online drukkerij werd in 2005 opgericht door de nu 28 jarige Marco Aarnonk en stelt 185 mensen tewerk.

De website van Printdeal.be voorziet in een breed aanbod van drukwerk- en printproducten: van posters en briefpapier tot textiel, spandoeken en relatiegeschenken. Het grootste gedeelte van het assortiment wordt in eigen huis, op ruim 6.000 m² productieruimte, geproduceerd. Printdeal.be is gevestigd in de Ankerrui 11 in Antwerpen. Tino Cucca is Country Manager voor België.

Internetdrukkerij Printdeal.be wil met een eigen vestiging in Antwerpen en met lokale medewerkers haar Belgische klanten persoonlijker kunnen bedienen. Het bedrijf is de Belgische tak van het explosief gegroeide Drukwerkdeal.nl. Deze online drukkerij werd in 2005 opgericht door de nu 28 jarige Marco Aarnonk en stelt 185 mensen tewerk.De website van Printdeal.be voorziet in een breed aanbod van drukwerk- en printproducten: van posters en briefpapier tot textiel, spandoeken en relatiegeschenken. Het grootste gedeelte van het assortiment wordt in eigen huis, op ruim 6.000 m² productieruimte, geproduceerd. Printdeal.be is gevestigd in de Ankerrui 11 in Antwerpen. Tino Cucca is Country Manager voor België.