De voornaamste reden om voor deze oplossing te kiezen is kostenbesparing en klanten verschillende bijzondere speciale effecten zoals transparant en metallic drukwerk aan te kunnen bieden

De Xerox Iridesse is een digitale kleurenpers met zes verschillende stations. Naast de reguliere vierkleurendruk zijn er twee speciale droge toners (transparant en goud en zilver) die in dezelfde drukgang gebruikt kunnen worden.

"Printsalon Mechelen installeert de Xerox Iridesse als eerste van de vier locaties. Het is een belangrijke stap in ons streven de beste service en resultaten te bieden, niet alleen op hoge snelheid, maar ook door een onderscheidende kwaliteit. Een digitale drukpers zoals deze is een waardevolle innovatie" zegt Mieke Neven, CEO van Printsalon en Burocad Printing Creativity.

De voornaamste reden om voor deze oplossing te kiezen is kostenbesparing en klanten verschillende bijzondere speciale effecten zoals transparant en metallic drukwerk aan te kunnen biedenDe Xerox Iridesse is een digitale kleurenpers met zes verschillende stations. Naast de reguliere vierkleurendruk zijn er twee speciale droge toners (transparant en goud en zilver) die in dezelfde drukgang gebruikt kunnen worden."Printsalon Mechelen installeert de Xerox Iridesse als eerste van de vier locaties. Het is een belangrijke stap in ons streven de beste service en resultaten te bieden, niet alleen op hoge snelheid, maar ook door een onderscheidende kwaliteit. Een digitale drukpers zoals deze is een waardevolle innovatie" zegt Mieke Neven, CEO van Printsalon en Burocad Printing Creativity.