"René blijft de komende maanden aan om zijn werkzaamheden over te dragen. Vanaf 1 december draagt Leon van der Meer de eindverantwoordelijkheid voor alle directie-aangelegenheden, daarbij operationeel ondersteund door het managementteam", stelt het bedrijf in een persbericht.

Probo, gevestigd in het Nederlandse Dokkum, is internationaal actief als print- en signbedrijf. De onderneming heeft meer dan vijfhonderd mensen in dienst en bedient de markt via een netwerk van resellers.

Tijd voor nieuwe dingen

"Na zeven intensieve jaren met een prachtig team te hebben gewerkt aan de groei en ontwikkeling van Probo, vind ik het nu het moment om mijn horizon te verbreden", zegt René de Heij. "In de afgelopen tijd is de wens om aan nieuwe dingen te werken steeds sterker geworden. Daarom heb ik besloten om Probo te verlaten."

"In de afgelopen zeven jaar waarin René en ik samen de directie hebben gevoerd over Probo, heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Samen met elkaar, het MT en onze medewerkers hebben we veel goede resultaten behaald", verklaart Leon van der Meer.

"In mijn nieuwe functie als algemeen directeur kijk ik er zeer naar uit om, samen met het managementteam, leiding te geven aan de verdere groei van ons mooie bedrijf. We zullen erop toezien dat de belangen van de printprofessionals - net als voorheen - zijn gewaarborgd en dat zij ook in de toekomst optimaal door onze medewerkers zullen worden bediend."

"René blijft de komende maanden aan om zijn werkzaamheden over te dragen. Vanaf 1 december draagt Leon van der Meer de eindverantwoordelijkheid voor alle directie-aangelegenheden, daarbij operationeel ondersteund door het managementteam", stelt het bedrijf in een persbericht.Probo, gevestigd in het Nederlandse Dokkum, is internationaal actief als print- en signbedrijf. De onderneming heeft meer dan vijfhonderd mensen in dienst en bedient de markt via een netwerk van resellers."Na zeven intensieve jaren met een prachtig team te hebben gewerkt aan de groei en ontwikkeling van Probo, vind ik het nu het moment om mijn horizon te verbreden", zegt René de Heij. "In de afgelopen tijd is de wens om aan nieuwe dingen te werken steeds sterker geworden. Daarom heb ik besloten om Probo te verlaten.""In de afgelopen zeven jaar waarin René en ik samen de directie hebben gevoerd over Probo, heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Samen met elkaar, het MT en onze medewerkers hebben we veel goede resultaten behaald", verklaart Leon van der Meer."In mijn nieuwe functie als algemeen directeur kijk ik er zeer naar uit om, samen met het managementteam, leiding te geven aan de verdere groei van ons mooie bedrijf. We zullen erop toezien dat de belangen van de printprofessionals - net als voorheen - zijn gewaarborgd en dat zij ook in de toekomst optimaal door onze medewerkers zullen worden bediend."