Tijdens ons bezoek aan de indrukwekkende productiehallen van Probo in het Noord-Nederlandse Dokkum vorige week kregen we onder andere de nieuwe Durst P5-500-printer te zien. De grootformaatprinter heeft een breedte van vijf meter.

Printprofessionals

"Met deze aankoop vergroten we de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid voor de printprofessionals die gebruik maken van ons gezamenlijke productiehuis", zegt productiemanager Erwin van der Sloot.

"Bovendien zal de P5-500 dankzij vernieuwde P5-technieken en verbeterde inkten nog scherpere prints met een nog groter kleurbereik afleveren. Op korte termijn worden materialen zoals Airtex, Samba, Sanotex en Blackback op deze machine voor printprofessionals geprint."

Primeur voor Benelux

Met deze investering is Probo de eerste partij in de Benelux en de vierde partij wereldwijd die een P5-500 roll-to-roll in huis heeft. De machine is geplaatst op de productielijn waar veel spandoekmateriaal en wandbekleding wordt geprint.

"Hiermee zetten we ook de laatste productielijn binnen Probo stapsgewijs over naar de P5-printtechniek. Op de productielijnen voor plaatmaterialen, sublimatie en textiel en folie staan al een aantal P5-machines", stelt van der Sloot.

Tijdens ons bezoek aan de indrukwekkende productiehallen van Probo in het Noord-Nederlandse Dokkum vorige week kregen we onder andere de nieuwe Durst P5-500-printer te zien. De grootformaatprinter heeft een breedte van vijf meter."Met deze aankoop vergroten we de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid voor de printprofessionals die gebruik maken van ons gezamenlijke productiehuis", zegt productiemanager Erwin van der Sloot."Bovendien zal de P5-500 dankzij vernieuwde P5-technieken en verbeterde inkten nog scherpere prints met een nog groter kleurbereik afleveren. Op korte termijn worden materialen zoals Airtex, Samba, Sanotex en Blackback op deze machine voor printprofessionals geprint."Met deze investering is Probo de eerste partij in de Benelux en de vierde partij wereldwijd die een P5-500 roll-to-roll in huis heeft. De machine is geplaatst op de productielijn waar veel spandoekmateriaal en wandbekleding wordt geprint."Hiermee zetten we ook de laatste productielijn binnen Probo stapsgewijs over naar de P5-printtechniek. Op de productielijnen voor plaatmaterialen, sublimatie en textiel en folie staan al een aantal P5-machines", stelt van der Sloot.