Hiermee biedt ze resellers hulp bij het doen van hun bestellingen. JIP, Probo's servicebot, geeft resellers via Google Home persoonlijk advies over hoe ze hun bestelling kunnen samenstellen. Daarna geeft JIP de bestelling door.

Pre-launch

JIP is gebaseerd op kunstmatige intelligentie die verbonden is met technologie van Probo. De servicebot is zelflerend en door JIP vaker in te schakelen voor bestellingen, wordt hij slimmer en persoonlijker. De komende periode staat een pre-launch gepland voor JIP en vanuit daar worden meer services aangeboden.

Google Home

Google Home is een slimme luidspreker die op basis van spraaksturing opdrachten aanneemt voor verschillende services. JIP, een afkorting voor Jouw Interactieve Printassistent, ondersteunt resellers met een interactieve bestelmogelijkheid via spraakbesturing. De service begint door Probo uit te spreken tegen de Google Home.

Over Probo

Probo is de logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche (vooral de print & sign-branche). Hiervoor combineren ze 100% e-commerce door middel van een gebruiksvriendelijke webshop voor printproducten met innovatieve en slanke productieprocessen. Met 350 medewerkers is Probo een grote werkgever in Dokkum in het noorden van Nederland. Naast het grote assortiment printproducten, helpt Probo resellers onder andere verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen.

Hiermee biedt ze resellers hulp bij het doen van hun bestellingen. JIP, Probo's servicebot, geeft resellers via Google Home persoonlijk advies over hoe ze hun bestelling kunnen samenstellen. Daarna geeft JIP de bestelling door.Pre-launchJIP is gebaseerd op kunstmatige intelligentie die verbonden is met technologie van Probo. De servicebot is zelflerend en door JIP vaker in te schakelen voor bestellingen, wordt hij slimmer en persoonlijker. De komende periode staat een pre-launch gepland voor JIP en vanuit daar worden meer services aangeboden.Google HomeGoogle Home is een slimme luidspreker die op basis van spraaksturing opdrachten aanneemt voor verschillende services. JIP, een afkorting voor Jouw Interactieve Printassistent, ondersteunt resellers met een interactieve bestelmogelijkheid via spraakbesturing. De service begint door Probo uit te spreken tegen de Google Home.Over ProboProbo is de logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche (vooral de print & sign-branche). Hiervoor combineren ze 100% e-commerce door middel van een gebruiksvriendelijke webshop voor printproducten met innovatieve en slanke productieprocessen. Met 350 medewerkers is Probo een grote werkgever in Dokkum in het noorden van Nederland. Naast het grote assortiment printproducten, helpt Probo resellers onder andere verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen.