Probo investeert in Screen digitale labelpers

07/11/16 om 00:20 - Bijgewerkt om 07:22

Grootformaat printproductiebedrijf Probo heeft de markt voor digitaal gedrukte labels betreden met de installatie van de nieuwste Screen Truepress Jet L350UV. Probo is een bekende onderaannemer.

Probo investeert in Screen digitale labelpers

Probo is gevestigd in het Nederlandse Dokkum. Het werkt uitsluitend in onderaanneming voor resellers. Probo is gespecialiseerd in digitaal printen op grootformaat voor ondermeer de sector van print & sign. Recent werd het dienstenaanbod nog uitgebreid met digitaal textielprinten. Probo had ook een stand op de recente Sign2Com in Kortrijk.

Nu investeert Probo dus in een digitale labelpers waarmee de activiteiten opnieuw worden uitgebreid. Eigenaar en CEO Erwin Postma: "Dankzij onze investering in de Truepress Jet L350UV kunnen wij ons nu richten op het uitbreiden van ons marktbereik voor labels en ons specialiseren in kleine oplages." De Truepress Jet L350UV produceert aan een snelheid van 50 m/min.

Probo kan nu niet alleen verschillende soorten jobs aannemen maar is er ook van overtuigd dat het nieuwe resellerpartners zal aantrekken met haar nieuwe dienstverlening voor labelproductie. "Dat kan op zijn beurt de grootformaat printactiviteiten een boost geven," luidt het bij Probo.

Lees meer over: