Met de inzamelpunten in Dokkum, Tilburg, Apeldoorn, Aalsmeer en Bornem wil Probo voorkomen dat geprinte banners onnodig terecht komen in de verbrandingsoven.

"De dingen die je als printprofessional maakt, hebben waarde, ook na gebruik. Wij verwerken gebruikte bannermaterialen tot nieuw te printen plaatmateriaal: Sign Again", duidt productontwikkelaar Tjalling Werkman.

Printprofessionals kunnen de materialen budget banner, banner 510 en 610 inleveren. Om de kwaliteit van het 'Sign Again'-plaatmateriaal te kunnen blijven garanderen, verwerkt Probo alleen hun eigen banners tot het gerecycleerde plaatmateriaal.

Met de inzamelpunten in Dokkum, Tilburg, Apeldoorn, Aalsmeer en Bornem wil Probo voorkomen dat geprinte banners onnodig terecht komen in de verbrandingsoven."De dingen die je als printprofessional maakt, hebben waarde, ook na gebruik. Wij verwerken gebruikte bannermaterialen tot nieuw te printen plaatmateriaal: Sign Again", duidt productontwikkelaar Tjalling Werkman.Printprofessionals kunnen de materialen budget banner, banner 510 en 610 inleveren. Om de kwaliteit van het 'Sign Again'-plaatmateriaal te kunnen blijven garanderen, verwerkt Probo alleen hun eigen banners tot het gerecycleerde plaatmateriaal.