Tijdens de feestelijke bijeenkomst van regio noord werden de FD Gazellen awards 2018 aan de winnaars uitgereikt. Daarnaast kregen de snelste groeiers een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle in de categorie klein (omzet ? 250.000 tot ? 2.000.000), middelgroot (omzet ? 2.000.000 tot ? 10.000.000) en groot (omzet boven de ?10.000.000).

Bedrijven die de afgelopen drie jaar ononderbroken een omzetgroei van minimaal 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. Andere eisen om voor de prijs in aanmerking te komen, zijn onder andere een omzet van minimaal ? 250.000 in het eerste jaar en een positief netto resultaat in het laatste jaar.

Over Probo

Probo is een grootformaat printbedrijf en logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche. Hiervoor combineren ze 100% e-commerce via een gebruiksvriendelijke webshop voor printproducten. Met 300 medewerkers is Probo daarbij een grote werkgever in Dokkum in het noorden van Nederland. Naast het aanbod van printproducten, helpt Probo resellers onder andere ook verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen. Met deze verkooptools en services helpen ze resellers om hun klanten keer op keer te verrassen. Probo is als standhouder vaak te zien op Belgische beurzen en evenementen.

Op de foto: et pand van Probo in Dokkum vanuit de lucht.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst van regio noord werden de FD Gazellen awards 2018 aan de winnaars uitgereikt. Daarnaast kregen de snelste groeiers een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle in de categorie klein (omzet ? 250.000 tot ? 2.000.000), middelgroot (omzet ? 2.000.000 tot ? 10.000.000) en groot (omzet boven de ?10.000.000).Bedrijven die de afgelopen drie jaar ononderbroken een omzetgroei van minimaal 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. Andere eisen om voor de prijs in aanmerking te komen, zijn onder andere een omzet van minimaal ? 250.000 in het eerste jaar en een positief netto resultaat in het laatste jaar.Over ProboProbo is een grootformaat printbedrijf en logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche. Hiervoor combineren ze 100% e-commerce via een gebruiksvriendelijke webshop voor printproducten. Met 300 medewerkers is Probo daarbij een grote werkgever in Dokkum in het noorden van Nederland. Naast het aanbod van printproducten, helpt Probo resellers onder andere ook verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen. Met deze verkooptools en services helpen ze resellers om hun klanten keer op keer te verrassen. Probo is als standhouder vaak te zien op Belgische beurzen en evenementen.Op de foto: et pand van Probo in Dokkum vanuit de lucht.