Prod.Comm werd in 1965 opgericht onder de oude naam NVPTR: Nationale Vereniging van Productiechefs en Technici van de Reclamebedrijven. De vereniging kwam bijeen, hield uiteenzettingen en bezocht zeer actief grafische bedrijven en vakbeurzen om vakkennis te verwerven en inzichten te verruimen en te delen. 50 jaar later is het doel nog steeds hetzelfde. Prod.Comm bezoekt op regelmatige basis vooraanstaande Belgische grafimedia bedrijven en nationale en internationale beurzen.

In juni 2012 werd de huidige naam Prod.Comm aangenomen. De naam ligt niet alleen goed in de mond bij Nederlandstaligen en Franstaligen, maar duidt tevens op een verbreding van het ledenprofiel. Prod.Comm is vandaag een vereniging voor productieverantwoordelijken en productiemanagers, voor zelfstandige grafici, art directors, copy writers, opleidingsverantwoordelijken en marketingspecialisten. Kortom voor iedereen die communicatieprojecten voor externe of interne klanten moet concretiseren.

We wensen Prod.Comm een gelukkige verjaardag en bedanken de vereniging voor haar niet aflatende inzet waarmee het haar leden informeert over de nieuwste technieken en technologieën.

Prod.Comm werd in 1965 opgericht onder de oude naam NVPTR: Nationale Vereniging van Productiechefs en Technici van de Reclamebedrijven. De vereniging kwam bijeen, hield uiteenzettingen en bezocht zeer actief grafische bedrijven en vakbeurzen om vakkennis te verwerven en inzichten te verruimen en te delen. 50 jaar later is het doel nog steeds hetzelfde. Prod.Comm bezoekt op regelmatige basis vooraanstaande Belgische grafimedia bedrijven en nationale en internationale beurzen.In juni 2012 werd de huidige naam Prod.Comm aangenomen. De naam ligt niet alleen goed in de mond bij Nederlandstaligen en Franstaligen, maar duidt tevens op een verbreding van het ledenprofiel. Prod.Comm is vandaag een vereniging voor productieverantwoordelijken en productiemanagers, voor zelfstandige grafici, art directors, copy writers, opleidingsverantwoordelijken en marketingspecialisten. Kortom voor iedereen die communicatieprojecten voor externe of interne klanten moet concretiseren.We wensen Prod.Comm een gelukkige verjaardag en bedanken de vereniging voor haar niet aflatende inzet waarmee het haar leden informeert over de nieuwste technieken en technologieën.