Pure Digital omschrijft zichzelf als het digitale printevenement voor de creatieve industrie. Het wil een brug slaan tussen de print- en creatieve sector door een platform aan te bieden waarop het innovatieve potentieel van digitale printtoepassingen wordt gedemonstreerd aan de creatieve gemeenschap. Pure Digital werd dit jaar samen met een bouwbeurs georganiseerd en telde 35 standhouders. Meer dan 1000 bezoekers bezochten volgens de organisatoren de expo.

Pure Digital 2019, de tweede editie, zal op 23 en 24 oktober in Eindhoven worden gehouden. De visie en missie blijven dezelfde: creatievelingen uit de sectoren van decoratie, design en retail laten kennismaken met innovatieve digitale printtechnieken.

Tegelijkertijd wordt in Eindhoven ook de jaarlijks weerkerende Dutch Design Week georganiseerd. Het is het grootste designevenement in Noord-Europa en er worden werk en ideeën gepresenteerd van meer dan 2600 designers aan 335.000 bezoekers op meer dan 100 locaties in de stad.

Pure Digital omschrijft zichzelf als het digitale printevenement voor de creatieve industrie. Het wil een brug slaan tussen de print- en creatieve sector door een platform aan te bieden waarop het innovatieve potentieel van digitale printtoepassingen wordt gedemonstreerd aan de creatieve gemeenschap. Pure Digital werd dit jaar samen met een bouwbeurs georganiseerd en telde 35 standhouders. Meer dan 1000 bezoekers bezochten volgens de organisatoren de expo.Pure Digital 2019, de tweede editie, zal op 23 en 24 oktober in Eindhoven worden gehouden. De visie en missie blijven dezelfde: creatievelingen uit de sectoren van decoratie, design en retail laten kennismaken met innovatieve digitale printtechnieken.Tegelijkertijd wordt in Eindhoven ook de jaarlijks weerkerende Dutch Design Week georganiseerd. Het is het grootste designevenement in Noord-Europa en er worden werk en ideeën gepresenteerd van meer dan 2600 designers aan 335.000 bezoekers op meer dan 100 locaties in de stad.