"Het drukwerk van PurePrint vormt een mooie gelegenheid om een brug te slaan tussen het bedrijfsleven, studenten en docenten. Piet Germonprez, directeur van PurePrint en oud-student van de opleiding, was onmiddellijk enthousiast om hieraan mee te werken. Onder de noemer 'PrintedMatters' stelde hij een mooie collectie samen van fraai recent drukwerk," zegt een medewerkster van de Arteveldehogeschool.

Een aantal van de getoonde boeken viel al een aantal keren in de prijzen. Zo behaalde het boek 'WAFT 2' in 2012 de tweede prijs in de categorie 'artbooks' en kreeg datzelfde boek in 2013 in Parijs de titel 'le plus beau livre de l'année'. Tijdens de Frankfurter Buchmesse van 2013 en 2014 veroverden de boeken 'Ever since I was a young boy, I've been drawing cars' en het boek 'Spada' telkens de eerste prijs. En met het gepersonaliseerde 'Ons Kookboek' van KVLV werd de award 'Best European cookbookprinter' in de wacht gesleept. Recent kreeg het boek dmvA van ontwerper Ronny Duquenne een Henri Van De Velde label.

Op donderdagavond 4 februari werd er in de Arteveldehogeschool een avondvoorstelling georganiseerd voor de opdrachtgevers van en medewerkers aan de getoonde werken. Zo'n vijftig geïnteresseerden bezochten de tentoonstelling die werd afgesloten met een hapje en een drankje.

De tentoonstelling loopt nog tot eind februari in de mediatheek van de Arteveldehogeschool, Industrieweg 232 in Mariakerke.

"Het drukwerk van PurePrint vormt een mooie gelegenheid om een brug te slaan tussen het bedrijfsleven, studenten en docenten. Piet Germonprez, directeur van PurePrint en oud-student van de opleiding, was onmiddellijk enthousiast om hieraan mee te werken. Onder de noemer 'PrintedMatters' stelde hij een mooie collectie samen van fraai recent drukwerk," zegt een medewerkster van de Arteveldehogeschool.Een aantal van de getoonde boeken viel al een aantal keren in de prijzen. Zo behaalde het boek 'WAFT 2' in 2012 de tweede prijs in de categorie 'artbooks' en kreeg datzelfde boek in 2013 in Parijs de titel 'le plus beau livre de l'année'. Tijdens de Frankfurter Buchmesse van 2013 en 2014 veroverden de boeken 'Ever since I was a young boy, I've been drawing cars' en het boek 'Spada' telkens de eerste prijs. En met het gepersonaliseerde 'Ons Kookboek' van KVLV werd de award 'Best European cookbookprinter' in de wacht gesleept. Recent kreeg het boek dmvA van ontwerper Ronny Duquenne een Henri Van De Velde label.Op donderdagavond 4 februari werd er in de Arteveldehogeschool een avondvoorstelling georganiseerd voor de opdrachtgevers van en medewerkers aan de getoonde werken. Zo'n vijftig geïnteresseerden bezochten de tentoonstelling die werd afgesloten met een hapje en een drankje. De tentoonstelling loopt nog tot eind februari in de mediatheek van de Arteveldehogeschool, Industrieweg 232 in Mariakerke.