Het is stilaan een traditie aan het worden dat kleurenexpert Pantone, zijn trendkleur van het volgende jaar voorstelt. Voor 2014 koos Pantone voor de paarse kleur 'Radiant Orchid'. De kleur, nummer 18-3224 op de kleurenkaart van Pantone, is een mengeling tussen lila, fuchsia, paars en zachtroze.

We zijn dan ook ontzettend benieuwd hoe sterk deze kleur zal doordringen in het dagelijkse leven in 2014. Zullen de modeontwerpers zich laten inspireren door deze verfrissende kleur in hun nieuwe collecties? Slapen we binnenkort in lila-kleurige lakens van de IKEA? Hoe dan ook, de trendkleur heeft volgens Pantone invloed op de modewereld, het interieur en op design.

'Radiant Orchid' is de opvolger van de trendkleur van 2013, namelijk smaragdgroen.

Bron: Knack Weeekend

Het is stilaan een traditie aan het worden dat kleurenexpert Pantone, zijn trendkleur van het volgende jaar voorstelt. Voor 2014 koos Pantone voor de paarse kleur 'Radiant Orchid'. De kleur, nummer 18-3224 op de kleurenkaart van Pantone, is een mengeling tussen lila, fuchsia, paars en zachtroze. We zijn dan ook ontzettend benieuwd hoe sterk deze kleur zal doordringen in het dagelijkse leven in 2014. Zullen de modeontwerpers zich laten inspireren door deze verfrissende kleur in hun nieuwe collecties? Slapen we binnenkort in lila-kleurige lakens van de IKEA? Hoe dan ook, de trendkleur heeft volgens Pantone invloed op de modewereld, het interieur en op design.'Radiant Orchid' is de opvolger van de trendkleur van 2013, namelijk smaragdgroen.Bron: Knack Weeekend