Met Limbox wil Ramaform inspelen op een belangrijke trend in de verpakkingsmarkt: de trend van de kleinere oplages. De grotere volumes nemen in aantal af en bedrijven gaan op zoek naar creatieve oplossingen en kleinere of middelgrote volumes. Daarnaast is er een toename van het aantal e-commercebedrijven. Ook voor hen zijn kleinere of middelgrote volumes belangrijk. Limbox biedt verpakkingsdozen op maat aan vanaf 50 stuks.

De lancering van Limbox zorgt voor grote veranderingen bij Ramaform. Om dat zichtbaar te maken, zijn logo, huisstijl én website vernieuwd. Limbox heeft een eigen website waar klanten direct een tarief kunnen berekenen en bestellen.

Recent is er geïnvesteerd in een nieuwe productieruimte (naast die van Ramaform) en is er een nieuwe lijm- en stansmachine in productie genomen. Op termijn kan Limbox voor nieuwe werkgelegenheid zorgen, aldus de fabrikant.

Ramaform is een klein familiebedrijf dat stansvormen ontwikkelt voor het uitkappen van allerhande producten. De firma telt ondertussen 10 werknemers.

Met Limbox wil Ramaform inspelen op een belangrijke trend in de verpakkingsmarkt: de trend van de kleinere oplages. De grotere volumes nemen in aantal af en bedrijven gaan op zoek naar creatieve oplossingen en kleinere of middelgrote volumes. Daarnaast is er een toename van het aantal e-commercebedrijven. Ook voor hen zijn kleinere of middelgrote volumes belangrijk. Limbox biedt verpakkingsdozen op maat aan vanaf 50 stuks.De lancering van Limbox zorgt voor grote veranderingen bij Ramaform. Om dat zichtbaar te maken, zijn logo, huisstijl én website vernieuwd. Limbox heeft een eigen website waar klanten direct een tarief kunnen berekenen en bestellen.Recent is er geïnvesteerd in een nieuwe productieruimte (naast die van Ramaform) en is er een nieuwe lijm- en stansmachine in productie genomen. Op termijn kan Limbox voor nieuwe werkgelegenheid zorgen, aldus de fabrikant.Ramaform is een klein familiebedrijf dat stansvormen ontwikkelt voor het uitkappen van allerhande producten. De firma telt ondertussen 10 werknemers.