Met RE-DO geven Linde Luyten en Tille Lingier, twee grafisch vormgevers uit Antwerpen, nieuw leven aan papieroverschotten uit ondermeer drukkerijen. Gepassioneerd door ambachtelijk werken met papier, typografie en mooi, tastbaar design onderzoekt RE-DO manieren om dit papier te verwerken tot unieke, handgemaakte design producten. "Beide vonden we het zo zonde dat drukkerijen vaak erg mooie vellen en grafische misprints weggooien."

RE-DO is één van de vier genomineerde bedrijven voor de OVAM Ecodesign PRO Award die ook dit jaar opgenomen is in de Henry Van de Velde Awards van Design Vlaanderen.

Meer info via deze link.

Met RE-DO geven Linde Luyten en Tille Lingier, twee grafisch vormgevers uit Antwerpen, nieuw leven aan papieroverschotten uit ondermeer drukkerijen. Gepassioneerd door ambachtelijk werken met papier, typografie en mooi, tastbaar design onderzoekt RE-DO manieren om dit papier te verwerken tot unieke, handgemaakte design producten. "Beide vonden we het zo zonde dat drukkerijen vaak erg mooie vellen en grafische misprints weggooien."RE-DO is één van de vier genomineerde bedrijven voor de OVAM Ecodesign PRO Award die ook dit jaar opgenomen is in de Henry Van de Velde Awards van Design Vlaanderen.Meer info via deze link.