Kodak kon zich van zijn zwaarste financiële last bevrijden door een akkoord met het Britse pensioenfonds KPP (Kodak Pension Plan) te sluiten. Dat fonds ziet af van schuldvorderingen ter waarde van 2,8 miljard dollar. KPP nam ook de producten voor het grote publiek van Kodak over. Eastman Kodak schrapte ook duizenden banen en verkocht voor meer dan een half miljard dollar aan patenten.

De overblijvende activiteiten worden geconcentreerd rond twee polen: Graphics, Entertainment & Commercial film (GEFC) waarin de drukvoorbereiding (platen, werkstroom- en belichtingsystemen), de systemen voor beeldverwerking en de films voor de ontspanningsindustrie ondergebracht worden; en Digital Printing & Enterprise (DP&E) dat zich op de digitale druk, de flexodruk voor verpakkingen en de dienstverlening aan bedrijven toelegt.

Door de goedkeuring van het herstelplan, kan Kodak op 3 september vanonder de bescherming van Chapter 11 stappen.

Kodak kon zich van zijn zwaarste financiële last bevrijden door een akkoord met het Britse pensioenfonds KPP (Kodak Pension Plan) te sluiten. Dat fonds ziet af van schuldvorderingen ter waarde van 2,8 miljard dollar. KPP nam ook de producten voor het grote publiek van Kodak over. Eastman Kodak schrapte ook duizenden banen en verkocht voor meer dan een half miljard dollar aan patenten.De overblijvende activiteiten worden geconcentreerd rond twee polen: Graphics, Entertainment & Commercial film (GEFC) waarin de drukvoorbereiding (platen, werkstroom- en belichtingsystemen), de systemen voor beeldverwerking en de films voor de ontspanningsindustrie ondergebracht worden; en Digital Printing & Enterprise (DP&E) dat zich op de digitale druk, de flexodruk voor verpakkingen en de dienstverlening aan bedrijven toelegt.Door de goedkeuring van het herstelplan, kan Kodak op 3 september vanonder de bescherming van Chapter 11 stappen.