"E-commerce is de raketmotor van het bedrijf", zegt Wouter Haan, CEO van Reclameland. "2019 markeerde de definitieve doorbraak van online printen, en we hebben ons gevestigd als een leverancier van totale printoplossingen voor signage, banners, posters, vlaggen en ander digitaal geprint textiel", zegt hij. "Door continu te innoveren, kunnen we elk type klant bedienen. Onze investering in Kornit-technologie heeft ons in staat gesteld om met één operator meer dan duizend kledingstukken per dag te bedrukken, waarbij we voldoen aan de retailkwaliteit, was- en lichtechtheid en duurzaamheidsnormen van 's werelds grootste kledingmerken."

Reclameland in Westerbroek, Groningen, is is in 2008 opgericht door de Groningse ondernemer Wouter Haan. Reclameland onderscheidt zich door al het drukwerk in eigen huis te produceren. Reclameland behaalde vorig jaar een omzet van 23 miljoen euro. De online drukkerij telt ongeveer 180 medewerkers, inclusief oproepkrachten. Er zijn meer dan 500.000 klanten geregistreerd. Jaarlijks drukt het bedrijf meer dan 50 miljoen flyers voor zowel bedrijven als particulieren. Reclameland valt onder moederbedrijf Simian.

"E-commerce is de raketmotor van het bedrijf", zegt Wouter Haan, CEO van Reclameland. "2019 markeerde de definitieve doorbraak van online printen, en we hebben ons gevestigd als een leverancier van totale printoplossingen voor signage, banners, posters, vlaggen en ander digitaal geprint textiel", zegt hij. "Door continu te innoveren, kunnen we elk type klant bedienen. Onze investering in Kornit-technologie heeft ons in staat gesteld om met één operator meer dan duizend kledingstukken per dag te bedrukken, waarbij we voldoen aan de retailkwaliteit, was- en lichtechtheid en duurzaamheidsnormen van 's werelds grootste kledingmerken."Reclameland in Westerbroek, Groningen, is is in 2008 opgericht door de Groningse ondernemer Wouter Haan. Reclameland onderscheidt zich door al het drukwerk in eigen huis te produceren. Reclameland behaalde vorig jaar een omzet van 23 miljoen euro. De online drukkerij telt ongeveer 180 medewerkers, inclusief oproepkrachten. Er zijn meer dan 500.000 klanten geregistreerd. Jaarlijks drukt het bedrijf meer dan 50 miljoen flyers voor zowel bedrijven als particulieren. Reclameland valt onder moederbedrijf Simian.