ReclameOnline.be & Publi-FDM zijn de bedrijven van Franky De Meyer. Op de Belgische print & sign beurs Sign2Com (Kortrijk: 16, 17 en 18 september) werd de aankoop van twee nieuwe printsystemen van Agfa op feestelijke wijze aangekondigd. Het gaat om: een hybride 2,5 meter brede Agfa Tauro HS2500 LED met 6 kleuren + wit, die in 2-pass modus een snelheid haalt van 275 m² per uur; een 6-kleuren 3,3 meter brede rol-naar-rol Anapurna RTR 3200i. De printers zullen worden gekoppeld aan de Aasanti-workflow van Agfa.

ReclameOnline.be/Publi-FDM is een snelgroeiend bedrijf. Het werd in september 2013 door Franky De Meyer opgericht en telt inmiddels 22 medewerkers. De Meyer investeerde sindsdien ongeveer 2,4 miljoen euro in machines. De machines worden in een nieuwe hal van 700 m² in de vestiging in Sint-Lievens-Houtem geplaatst. De totale bedrijfsoppervlakte beloopt er nu 2200 m².

ReclameOnline.be is het online web- en printshopplatform van de firma die haar diensten hiermee ook als onderaannemer aan andere productiebedrijven en voortverkopers aanbiedt. Op de foto: Franky De Meyer (links) en Niko Dheedene van Agfa Graphics.

ReclameOnline.be & Publi-FDM zijn de bedrijven van Franky De Meyer. Op de Belgische print & sign beurs Sign2Com (Kortrijk: 16, 17 en 18 september) werd de aankoop van twee nieuwe printsystemen van Agfa op feestelijke wijze aangekondigd. Het gaat om: een hybride 2,5 meter brede Agfa Tauro HS2500 LED met 6 kleuren + wit, die in 2-pass modus een snelheid haalt van 275 m² per uur; een 6-kleuren 3,3 meter brede rol-naar-rol Anapurna RTR 3200i. De printers zullen worden gekoppeld aan de Aasanti-workflow van Agfa.ReclameOnline.be/Publi-FDM is een snelgroeiend bedrijf. Het werd in september 2013 door Franky De Meyer opgericht en telt inmiddels 22 medewerkers. De Meyer investeerde sindsdien ongeveer 2,4 miljoen euro in machines. De machines worden in een nieuwe hal van 700 m² in de vestiging in Sint-Lievens-Houtem geplaatst. De totale bedrijfsoppervlakte beloopt er nu 2200 m².ReclameOnline.be is het online web- en printshopplatform van de firma die haar diensten hiermee ook als onderaannemer aan andere productiebedrijven en voortverkopers aanbiedt. Op de foto: Franky De Meyer (links) en Niko Dheedene van Agfa Graphics.