Replay SRL, dat in 2001 opgericht werd, is een digitale drukkerij onder leiding van de broers Andy en Stephen Halasz. Sinds 15 november 2023 is het bedrijf overigens 'Erkend hofleverancier'.

Om haar digitale drukactiviteiten in België te versterken, heeft de drukkerij uit Drogenbos haar sectorgenoot Sadocolor Duplimedia overgenomen. Dat bedrijf dat in Etterbeek gevestigd was, is al 40 jaar actief. "De beslissing om Sadocolor over te nemen, steunde op een gemeenschappelijke visie en gedeelde waarden die de bedrijven delen, alsook op het feit dat hun moderne printapparatuur complementair was en dat beiden veel belang hechten aan een hoogwaardige dienstverlening", staat in het persbericht. Beide bedrijven zijn familiale ondernemingen. Replay is gespecialiseerd in POS-materiaal, merchandising en andere reclamedragers, terwijl Sadocolor Duplimedia zich meer toelegt op belettering, signs en fotoafdrukken. De digitale drukkerij Replay telt nu 12 medewerkers, waarvan vijf van Sadocolor zijn overgekomen.

Duizend vierkante meter

Door de overname van Sadocolor Duplimedia krijgt Replay toegang tot klanten in sectoren waar het bedrijf nog geen vaste voet had, zoals de sector van de openbare instellingen (NAVO, de Europese Commissie, enz.). De drukkerij breidt ook zijn machinepark uit dat nu meer dan 1000 vierkante meter inneemt. Replay beschikte al over printsystemen voor kleine en grote formaten, meer bepaald een imagePRESS C10000VP en een Océ Colorado 1650 van Canon. Met de integratie van Sadocolor heeft Replay zijn machinepark uitgebreid met een printsysteem van Epson om foto's op groot formaat af te drukken, en met een printer van Fujifilm voor foto's op kleine formaten. Daarnaast beschikt Replay nu ook nog over een Agfa Anapurna, een montagetafel en een stanstafel voor vinyl. Dat stelt het bedrijf in staat om zijn aanbod printoplossingen te verruimen en op een groter aantal vragen van zijn klanten in te gaan.

Stephen Halasz ontvangt het brevet van 'Erkend hofleverancier'., Koninklijk Paleis, België
Stephen Halasz ontvangt het brevet van 'Erkend hofleverancier'. © Koninklijk Paleis, België
Replay SRL, dat in 2001 opgericht werd, is een digitale drukkerij onder leiding van de broers Andy en Stephen Halasz. Sinds 15 november 2023 is het bedrijf overigens 'Erkend hofleverancier'.Om haar digitale drukactiviteiten in België te versterken, heeft de drukkerij uit Drogenbos haar sectorgenoot Sadocolor Duplimedia overgenomen. Dat bedrijf dat in Etterbeek gevestigd was, is al 40 jaar actief. "De beslissing om Sadocolor over te nemen, steunde op een gemeenschappelijke visie en gedeelde waarden die de bedrijven delen, alsook op het feit dat hun moderne printapparatuur complementair was en dat beiden veel belang hechten aan een hoogwaardige dienstverlening", staat in het persbericht. Beide bedrijven zijn familiale ondernemingen. Replay is gespecialiseerd in POS-materiaal, merchandising en andere reclamedragers, terwijl Sadocolor Duplimedia zich meer toelegt op belettering, signs en fotoafdrukken. De digitale drukkerij Replay telt nu 12 medewerkers, waarvan vijf van Sadocolor zijn overgekomen.Door de overname van Sadocolor Duplimedia krijgt Replay toegang tot klanten in sectoren waar het bedrijf nog geen vaste voet had, zoals de sector van de openbare instellingen (NAVO, de Europese Commissie, enz.). De drukkerij breidt ook zijn machinepark uit dat nu meer dan 1000 vierkante meter inneemt. Replay beschikte al over printsystemen voor kleine en grote formaten, meer bepaald een imagePRESS C10000VP en een Océ Colorado 1650 van Canon. Met de integratie van Sadocolor heeft Replay zijn machinepark uitgebreid met een printsysteem van Epson om foto's op groot formaat af te drukken, en met een printer van Fujifilm voor foto's op kleine formaten. Daarnaast beschikt Replay nu ook nog over een Agfa Anapurna, een montagetafel en een stanstafel voor vinyl. Dat stelt het bedrijf in staat om zijn aanbod printoplossingen te verruimen en op een groter aantal vragen van zijn klanten in te gaan.