In 2020 werd de eerste Landa S10P bij de Nederlandse Koninklijke Drukkerij Em. de Jong in Baarle-Nassau geïnstalleerd. In april 2024 volgt de tweede. "De eerste Landa S10P was geweldig voor het bedrijf, waardoor we een nieuwe en veel snellere service konden introduceren voor hogere volumes en samengesteld werk", zegt Stijn de Jong, de CEO van de drukkerijgroep. "De nieuwe pers draait om het toevoegen van capaciteit om extra opdrachten mogelijk te maken en voortdurende groei te waarborgen."

Snelheid en flexibiliteit

Em. de Jong is gespecialiseerd in drukwerk voor retailers en produceert ook brochures en magazines. De groep heeft drukkerijen in Nederland, Duitsland en België (Mercator Press in Jabbeke en Dessain Printing in Mechelen). De Jong heeft meer dan 1200 medewerkers in dienst en verwerkt meer dan 300.000 ton papier per jaar.

De CEO wijst op de toenemende vraag naar snelheid en flexibiliteit in zijn business. "Voor onze klantenkring van grote retailmerken zijn versnelde doorlooptijden essentieel", zegt Stijn de Jong.

De Landa S10P met perfector is ontworpen voor de productie van tweezijdig commercieel drukwerk. Met het B1-formaat (41 inch/1.050 mm) maakt de digitale pers het drukken van opdrachten in samengestelde volgorde mogelijk. Volgens Landa Digital Printing kunnen er met deze machine hoogwaardige prints geproduceerd worden op elk standaard substraat zonder voorbehandeling.

In 2020 werd de eerste Landa S10P bij de Nederlandse Koninklijke Drukkerij Em. de Jong in Baarle-Nassau geïnstalleerd. In april 2024 volgt de tweede. "De eerste Landa S10P was geweldig voor het bedrijf, waardoor we een nieuwe en veel snellere service konden introduceren voor hogere volumes en samengesteld werk", zegt Stijn de Jong, de CEO van de drukkerijgroep. "De nieuwe pers draait om het toevoegen van capaciteit om extra opdrachten mogelijk te maken en voortdurende groei te waarborgen."Em. de Jong is gespecialiseerd in drukwerk voor retailers en produceert ook brochures en magazines. De groep heeft drukkerijen in Nederland, Duitsland en België (Mercator Press in Jabbeke en Dessain Printing in Mechelen). De Jong heeft meer dan 1200 medewerkers in dienst en verwerkt meer dan 300.000 ton papier per jaar.De CEO wijst op de toenemende vraag naar snelheid en flexibiliteit in zijn business. "Voor onze klantenkring van grote retailmerken zijn versnelde doorlooptijden essentieel", zegt Stijn de Jong.De Landa S10P met perfector is ontworpen voor de productie van tweezijdig commercieel drukwerk. Met het B1-formaat (41 inch/1.050 mm) maakt de digitale pers het drukken van opdrachten in samengestelde volgorde mogelijk. Volgens Landa Digital Printing kunnen er met deze machine hoogwaardige prints geproduceerd worden op elk standaard substraat zonder voorbehandeling.