En verder:

Boechout / Pamplona - Marc Reynders, CEO van Reynders label printing en Javier Téllez Moreno, Managing Director van de Albeniz Group zijn verheugd de fusie van Albeniz met de Reynders Group aan te kondigen, die vanaf nu 100% van de aandelen van het bedrijf in Pamplona (Navarra/Spanje) bezit. De volledige integratie van de Spaanse site in Reynders label printing zal in het eerste kwartaal van 2019 worden afgerond.

Al snel na de eerste ontmoeting tussen Reynders en Albeniz was het duidelijk dat de twee bedrijven hetzelfde DNA delen dat hun wederzijdse passie voor etiketten drijft. Beide groepen zijn familiebezit, met dezelfde diepgewortelde toewijding voor hun personeel en hun klanten.

Beide organisaties zijn ervan overtuigd dat, door de combinatie van de kennis en ervaring van Reynders en Albeniz, alle stakeholders - intern en extern - baat zullen hebben bij deze operatie.

Javier Téllez Moreno en zijn managementteam zullen de activiteiten in Pamplona blijven leiden.

Over Albeniz Group

Albeniz produceert al meer dan 100 jaar etiketten, waarvan de laatste 40 bijna uitsluitend zelfklevende etiketten. Albeniz is gespecialiseerd in etiketten voor de automobielsector.

De tweede business unit van Albeniz is etiketteersystemen (print & apply machines) voor verschillende toepassingen en markten.

En verder:Boechout / Pamplona - Marc Reynders, CEO van Reynders label printing en Javier Téllez Moreno, Managing Director van de Albeniz Group zijn verheugd de fusie van Albeniz met de Reynders Group aan te kondigen, die vanaf nu 100% van de aandelen van het bedrijf in Pamplona (Navarra/Spanje) bezit. De volledige integratie van de Spaanse site in Reynders label printing zal in het eerste kwartaal van 2019 worden afgerond.Al snel na de eerste ontmoeting tussen Reynders en Albeniz was het duidelijk dat de twee bedrijven hetzelfde DNA delen dat hun wederzijdse passie voor etiketten drijft. Beide groepen zijn familiebezit, met dezelfde diepgewortelde toewijding voor hun personeel en hun klanten.Beide organisaties zijn ervan overtuigd dat, door de combinatie van de kennis en ervaring van Reynders en Albeniz, alle stakeholders - intern en extern - baat zullen hebben bij deze operatie.Javier Téllez Moreno en zijn managementteam zullen de activiteiten in Pamplona blijven leiden.Over Albeniz GroupAlbeniz produceert al meer dan 100 jaar etiketten, waarvan de laatste 40 bijna uitsluitend zelfklevende etiketten. Albeniz is gespecialiseerd in etiketten voor de automobielsector.De tweede business unit van Albeniz is etiketteersystemen (print & apply machines) voor verschillende toepassingen en markten.