Marc Reynders, de CEO van Reynders label printing en Jörg Gottlieb, de CEO van het Duitse schäfer-etiketten, kondigen vorige week de integratie aan van de Duitse etikettenproducent in de Belgische labelgroep Reynders label printing.

Familiaal DNA

De integratie van de Duitse site in de Belgische groep wordt volgens Reynders afgerond in het eerste kwartaal van 2013. Florian Meissner, de managing director van schäfer-etiketten, en zijn team zullen de operaties in Wolfschlugen (Baden-Württemberg) blijven leiden.

"Al snel na de eerste ontmoetingen was het duidelijk dat de twee bedrijven een identiek DNA delen gebaseerd op een gezamenlijke passie voor zelfklevende etiketten", stellen de twee familiebedrijven in een persbericht.

Farma en cosmetica

Reynders label printing, opgericht in 1956, realiseert een omzet van 147 miljoen euro met ongeveer 650 medewerkers. Het familiebedrijf telt zeven sites in vijf landen in Europa (België, Frankrijk, Polen, Spanje) en India. Met de nieuwe overname wordt Reynders ook actief in Duitsland. Het familiebedrijf produceert etiketten voor sectoren als de farma, cosmetica, voeding en dranken, de chemische industrie, enzovoort.

Schäfer-etiketten is opgestart in 1948. Het bedrijf telt 135 werknemers en produceert zelfklevende etiketten voor de farmaceutische en cosmetica-industrie.

Marc Reynders, de CEO van Reynders label printing en Jörg Gottlieb, de CEO van het Duitse schäfer-etiketten, kondigen vorige week de integratie aan van de Duitse etikettenproducent in de Belgische labelgroep Reynders label printing.De integratie van de Duitse site in de Belgische groep wordt volgens Reynders afgerond in het eerste kwartaal van 2013. Florian Meissner, de managing director van schäfer-etiketten, en zijn team zullen de operaties in Wolfschlugen (Baden-Württemberg) blijven leiden."Al snel na de eerste ontmoetingen was het duidelijk dat de twee bedrijven een identiek DNA delen gebaseerd op een gezamenlijke passie voor zelfklevende etiketten", stellen de twee familiebedrijven in een persbericht.Reynders label printing, opgericht in 1956, realiseert een omzet van 147 miljoen euro met ongeveer 650 medewerkers. Het familiebedrijf telt zeven sites in vijf landen in Europa (België, Frankrijk, Polen, Spanje) en India. Met de nieuwe overname wordt Reynders ook actief in Duitsland. Het familiebedrijf produceert etiketten voor sectoren als de farma, cosmetica, voeding en dranken, de chemische industrie, enzovoort.Schäfer-etiketten is opgestart in 1948. Het bedrijf telt 135 werknemers en produceert zelfklevende etiketten voor de farmaceutische en cosmetica-industrie.