"Ik ben erg blij Richard te mogen verwelkomen in de Esko-familie", zegt Eddy Fadel. "We zullen zeker profiteren van zijn brede ervaring in de productidentificatiedivisie van Danaher. Zijn ervaring bij X-Rite Pantone als innovatieleider op het gebied van kleurenbeheer en zijn commerciële leiderschap in de verpakkings- en printactiviteiten van Videojet zullen een grote aanwinst zijn, zowel voor Esko als voor onze klanten."

Marktonzekerheid en volatiliteit

Richard Roth heeft bijna tien jaar op het Danaher Product Identification-platform gewerkt. Recent leidde hij X-Rite's R&D en Product Management toen hij in 2017 toetrad als vice president. In zijn nieuwe rol zal Roth verantwoordelijk zijn voor het beheer van de commerciële, ondersteunende en financiële prestaties van de Esko-activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, opererend vanuit het hoofdkantoor in Gent.

"Ik ben verheugd om nu de rol van general manager op mij te nemen, voortbouwend op Eddy's werk om teams met succes dichter bij elkaar te brengen om onze klanten beter van dienst te zijn. In navolging van de marktonzekerheid en volatiliteit die we allemaal hebben ervaren, heeft ons bedrijf een duidelijke focus op het leveren van innovaties die onze klanten ondersteunen tijdens hun digitale transformatietraject."

"Ik ben erg blij Richard te mogen verwelkomen in de Esko-familie", zegt Eddy Fadel. "We zullen zeker profiteren van zijn brede ervaring in de productidentificatiedivisie van Danaher. Zijn ervaring bij X-Rite Pantone als innovatieleider op het gebied van kleurenbeheer en zijn commerciële leiderschap in de verpakkings- en printactiviteiten van Videojet zullen een grote aanwinst zijn, zowel voor Esko als voor onze klanten."Richard Roth heeft bijna tien jaar op het Danaher Product Identification-platform gewerkt. Recent leidde hij X-Rite's R&D en Product Management toen hij in 2017 toetrad als vice president. In zijn nieuwe rol zal Roth verantwoordelijk zijn voor het beheer van de commerciële, ondersteunende en financiële prestaties van de Esko-activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, opererend vanuit het hoofdkantoor in Gent."Ik ben verheugd om nu de rol van general manager op mij te nemen, voortbouwend op Eddy's werk om teams met succes dichter bij elkaar te brengen om onze klanten beter van dienst te zijn. In navolging van de marktonzekerheid en volatiliteit die we allemaal hebben ervaren, heeft ons bedrijf een duidelijke focus op het leveren van innovaties die onze klanten ondersteunen tijdens hun digitale transformatietraject."