De nieuwe bedrijfsstructuur zal in april volgend jaar, op tijd voor het nieuwe boekjaar, worden geïmplementeerd.

Er komen vijf autonome business units: Digital Service, Digital Products, Graphic Communications, Industrial Solutions en Futures.

Graphic Communications wordt verantwoordelijk voor de grootformaatprinters en de productieprintsystemen waaronder de nieuwe Pro C5300 en de Pro V70000 continuous feed inkjetpersen.

De pandemie heeft het bedrijf gedwongen om de financiële prognoses voor het jaar dat eindigt op 31 maart te heroverwegen. De omzet uit het commerciële drukwerksegment daalde in de eerste zes maanden met 22% ten opzichte van 2019.

De nieuwe bedrijfsstructuur zal in april volgend jaar, op tijd voor het nieuwe boekjaar, worden geïmplementeerd. Er komen vijf autonome business units: Digital Service, Digital Products, Graphic Communications, Industrial Solutions en Futures.Graphic Communications wordt verantwoordelijk voor de grootformaatprinters en de productieprintsystemen waaronder de nieuwe Pro C5300 en de Pro V70000 continuous feed inkjetpersen.De pandemie heeft het bedrijf gedwongen om de financiële prognoses voor het jaar dat eindigt op 31 maart te heroverwegen. De omzet uit het commerciële drukwerksegment daalde in de eerste zes maanden met 22% ten opzichte van 2019.