Ricoh heeft zijn goud- en zilverkleurige toners ontwikkeld voor de vijfde groep van de digitale vellenpers Ricoh Pro C7200X. Commerciële drukkers en andere gebruikers die zo'n pers in huis hebben, kunnen vanaf juli met de nieuwe toners aan de slag. Met die nieuwe goud- en zilverkleurige toners kan een ruim gamma toepassingen veredeld worden: catalogi, posters, prospectussen, publimail, brochures, naamkaartjes, wens- en verjaarkaartjes, tickets, uitnodigingen, certificaten en verpakkingen.

"We brengen de goud- en zilverkleurige toners uit om in een heel concurrerende markt aan de veranderende behoeften van onze klanten tegemoet te komen", stelt Eef de Ridder, vice president van de Graphic Communications Group, Ricoh Europe. "Creatieve grafici zijn op zoek naar mogelijkheden om digitaal drukwerk op een verrassende manier te veredelen en om drukwerk te creëren waarmee ze zich snel en tegen een betaalbare prijs van de concurrenten kunnen onderscheiden. Commerciële drukkers kunnen merken en ontwerpers helpen hun mogelijkheden uit te breiden met creatief drukwerk dat met een indrukwekkende goud- of zilverkleurige toets veredeld wordt."

Gamma Pro C7200X voor grafische toepassingen

Voor de vijfde eenheid van de vijfkleurenprinters in het gamma Pro C7200X dat in 2018 op de markt kwam, waren tot nu toe wit, vernis, fluogeel, fluoroze of onzichtbaar rood (voor veiligheidstoepassingen) beschikbaar. De printer haalt een snelheid van 95 of 85 pagina's per minuut, met de mogelijkheid om bannerformaten tot 700 (in recto/verso) en 1260 mm (alleen recto) te vervaardigen. De machine kan dragers tot 360 g/m² bedrukken met een maximumresolutie van 2400 x 2800 dpi. Het aanbod van Ricoh omvat ook afwerkopties in lijn. Voor geïntegreerde reproductiecentra is ook het vierkleurenmodel Ricoh Pro C7200 beschikbaar.

Ricoh heeft zijn goud- en zilverkleurige toners ontwikkeld voor de vijfde groep van de digitale vellenpers Ricoh Pro C7200X. Commerciële drukkers en andere gebruikers die zo'n pers in huis hebben, kunnen vanaf juli met de nieuwe toners aan de slag. Met die nieuwe goud- en zilverkleurige toners kan een ruim gamma toepassingen veredeld worden: catalogi, posters, prospectussen, publimail, brochures, naamkaartjes, wens- en verjaarkaartjes, tickets, uitnodigingen, certificaten en verpakkingen."We brengen de goud- en zilverkleurige toners uit om in een heel concurrerende markt aan de veranderende behoeften van onze klanten tegemoet te komen", stelt Eef de Ridder, vice president van de Graphic Communications Group, Ricoh Europe. "Creatieve grafici zijn op zoek naar mogelijkheden om digitaal drukwerk op een verrassende manier te veredelen en om drukwerk te creëren waarmee ze zich snel en tegen een betaalbare prijs van de concurrenten kunnen onderscheiden. Commerciële drukkers kunnen merken en ontwerpers helpen hun mogelijkheden uit te breiden met creatief drukwerk dat met een indrukwekkende goud- of zilverkleurige toets veredeld wordt."Voor de vijfde eenheid van de vijfkleurenprinters in het gamma Pro C7200X dat in 2018 op de markt kwam, waren tot nu toe wit, vernis, fluogeel, fluoroze of onzichtbaar rood (voor veiligheidstoepassingen) beschikbaar. De printer haalt een snelheid van 95 of 85 pagina's per minuut, met de mogelijkheid om bannerformaten tot 700 (in recto/verso) en 1260 mm (alleen recto) te vervaardigen. De machine kan dragers tot 360 g/m² bedrukken met een maximumresolutie van 2400 x 2800 dpi. Het aanbod van Ricoh omvat ook afwerkopties in lijn. Voor geïntegreerde reproductiecentra is ook het vierkleurenmodel Ricoh Pro C7200 beschikbaar.