Er zouden 220 arbeidsplaatsen (FTE's) verdwijnen, vooral administratief ondersteunende jobs in de afdelingen Marketing, Finance, HR, Facilities, Delivery & Fulfilment. De veranderingen zouden gepland zijn voor het eerste kwartaal van 2017.

Raphaël Zaccardi, directievoorzitter van Ricoh Nederland, zegt dat de concurrentiekracht van Ricoh moet versterkt worden door de organisatie op alle gebieden efficiënter te laten opereren om de kosten terug te brengen en elk onderdeel van de bedrijfsvoering te stroomlijnen.

Er zouden 220 arbeidsplaatsen (FTE's) verdwijnen, vooral administratief ondersteunende jobs in de afdelingen Marketing, Finance, HR, Facilities, Delivery & Fulfilment. De veranderingen zouden gepland zijn voor het eerste kwartaal van 2017.Raphaël Zaccardi, directievoorzitter van Ricoh Nederland, zegt dat de concurrentiekracht van Ricoh moet versterkt worden door de organisatie op alle gebieden efficiënter te laten opereren om de kosten terug te brengen en elk onderdeel van de bedrijfsvoering te stroomlijnen.