Albyco, gevestigd in het Nederlandse Oosterhout, is gespecialiseerd in afwerkingsapparatuur voor digitale printproducten zoals communicatiedrukwerk en toepassingen in labels, sign en verpakkingen. Het bedrijf, opgericht in 1994, exporteert machines en materialen naar klanten in Frankrijk, België, Duitsland en Zweden.

"We blijven voortdurend investeren in overnames die voor verdere groei en differentiatie zorgen", reageert Eef de Ridder, vice president Graphic Communications Group bij Ricoh Europe. In 2022 nam Ricoh in de Scandinavische regio (Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen) al de grafische activiteiten van Quadient over om het portfolio aan afwerkingsmogelijkheden te verbreden en de distributie van zijn grootformaat printsystemen in deze regio te versterken.

Geïntegreerde oplossingen

"Albyco-directeur Jos van Uum blijft op post en werkt verder aan de groei van Albyco. Klanten kunnen blijven rekenen op ondersteuning én op verdere uitbreiding van de mogelijkheden dankzij de integratie van het Albyco-portfolio in het portfolio van Ricoh", stelt de Japanse groep.

"Hiermee versterken we opnieuw onze innovatiekracht die de sign- en grafimediamarkt verder vooruit helpt", zegt Eef de Ridder. "Wij noemen dat HENKAKU, het Japanse woord voor transformatieve innovatie. Wij zien dat er steeds meer vraag ontstaat naar hoogwaardige nabewerkingsmogelijkheden in bijvoorbeeld grootformaat en inkjet- en tonerprinten. Klanten zijn op zoek naar end-to-end geïntegreerde oplossingen."

Albyco, gevestigd in het Nederlandse Oosterhout, is gespecialiseerd in afwerkingsapparatuur voor digitale printproducten zoals communicatiedrukwerk en toepassingen in labels, sign en verpakkingen. Het bedrijf, opgericht in 1994, exporteert machines en materialen naar klanten in Frankrijk, België, Duitsland en Zweden."We blijven voortdurend investeren in overnames die voor verdere groei en differentiatie zorgen", reageert Eef de Ridder, vice president Graphic Communications Group bij Ricoh Europe. In 2022 nam Ricoh in de Scandinavische regio (Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen) al de grafische activiteiten van Quadient over om het portfolio aan afwerkingsmogelijkheden te verbreden en de distributie van zijn grootformaat printsystemen in deze regio te versterken."Albyco-directeur Jos van Uum blijft op post en werkt verder aan de groei van Albyco. Klanten kunnen blijven rekenen op ondersteuning én op verdere uitbreiding van de mogelijkheden dankzij de integratie van het Albyco-portfolio in het portfolio van Ricoh", stelt de Japanse groep."Hiermee versterken we opnieuw onze innovatiekracht die de sign- en grafimediamarkt verder vooruit helpt", zegt Eef de Ridder. "Wij noemen dat HENKAKU, het Japanse woord voor transformatieve innovatie. Wij zien dat er steeds meer vraag ontstaat naar hoogwaardige nabewerkingsmogelijkheden in bijvoorbeeld grootformaat en inkjet- en tonerprinten. Klanten zijn op zoek naar end-to-end geïntegreerde oplossingen."