Het softwarebedrijf ColorGATE Digital Output Solutions GmbH dat in Hannover is gevestigd, beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van kleurmanagement- en workflowoplossingen. Het levert al ruim twintig jaar software aan de signmarkt.

Verder wordt de software voor kleur- en procesbeheer ingezet voor standaardisering en automatisering in groeiende markten voor digitaal printen, zoals de design- en textielindustrie.

In februari kondigde Ricoh haar nieuwe groeistrategie 'RICOH Ignite' aan. Met deze strategie, wil het bedrijf haar meerwaarde verhogen door het aanbod aan printtechnologie te verbreden. De investering in ColorGATE is het meest recente onderdeel van dit plan.

Het softwarebedrijf ColorGATE Digital Output Solutions GmbH dat in Hannover is gevestigd, beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van kleurmanagement- en workflowoplossingen. Het levert al ruim twintig jaar software aan de signmarkt.Verder wordt de software voor kleur- en procesbeheer ingezet voor standaardisering en automatisering in groeiende markten voor digitaal printen, zoals de design- en textielindustrie. In februari kondigde Ricoh haar nieuwe groeistrategie 'RICOH Ignite' aan. Met deze strategie, wil het bedrijf haar meerwaarde verhogen door het aanbod aan printtechnologie te verbreden. De investering in ColorGATE is het meest recente onderdeel van dit plan.