De Paper & Supplies-afdeling van Ricoh omvat een zeer ruim assortiment aan kantoorbenodigdheden, accessoires, papiersoorten (waaronder Ricoh-merken) en IT-apparatuur (zoals toetsenborden, beeldschermen en harde schijven). Vanaf 19 februari 2018 heeft Igepa de verkoop van papier, maar ook van kantoorartikelen van Ricoh overgenomen.

Het papierassortiment van Ricoh zal beschikbaar blijven en exclusief door Igepa op de markt worden aangeboden. De verbruiksartikelen en IT-producten en -services van Ricoh daarentegen zullen nog steeds door Ricoh worden verkocht.

De Paper & Supplies-afdeling van Ricoh omvat een zeer ruim assortiment aan kantoorbenodigdheden, accessoires, papiersoorten (waaronder Ricoh-merken) en IT-apparatuur (zoals toetsenborden, beeldschermen en harde schijven). Vanaf 19 februari 2018 heeft Igepa de verkoop van papier, maar ook van kantoorartikelen van Ricoh overgenomen.Het papierassortiment van Ricoh zal beschikbaar blijven en exclusief door Igepa op de markt worden aangeboden. De verbruiksartikelen en IT-producten en -services van Ricoh daarentegen zullen nog steeds door Ricoh worden verkocht.