Omdat bij Dataline nu al gedacht wordt aan het verderzetten van de groei in de postcoronatijden, versterkt het bedrijf uit Brugge/Loppem het bestaande team. Zo zal Rik Maenhout de (inter)nationale projecten van MultiPress verder helpen implementeren. Rik is geen onbekende in de grafische industrie en een ervaringsdeskundige wat betreft MultiPress. Als bachelor Grafische Technieken Higro/Artevelde ging hij vervolgens aan de slag bij Crea Print Group en Die Keure als o.a. Teamleader, Projectmanager en Supply Chain Officer.

Dirk Deroo, CEO van Dataline licht toe: "MultiPress groeit nog steeds bijzonder sterk, zowel in binnen- als buitenland. De komst naar Dataline van Rik Maenhout is dan ook zeer welkom. Met Rik's uitgebreide kennis en ervaring van workflow-reorganisatie, MultiPress-implementaties en voorraadbeheer optimalisaties is Rik bij uitstek de geschikte persoon om nieuwkomers en ervaren professionals in MultiPress te helpen ondersteunen".

Omdat bij Dataline nu al gedacht wordt aan het verderzetten van de groei in de postcoronatijden, versterkt het bedrijf uit Brugge/Loppem het bestaande team. Zo zal Rik Maenhout de (inter)nationale projecten van MultiPress verder helpen implementeren. Rik is geen onbekende in de grafische industrie en een ervaringsdeskundige wat betreft MultiPress. Als bachelor Grafische Technieken Higro/Artevelde ging hij vervolgens aan de slag bij Crea Print Group en Die Keure als o.a. Teamleader, Projectmanager en Supply Chain Officer.Dirk Deroo, CEO van Dataline licht toe: "MultiPress groeit nog steeds bijzonder sterk, zowel in binnen- als buitenland. De komst naar Dataline van Rik Maenhout is dan ook zeer welkom. Met Rik's uitgebreide kennis en ervaring van workflow-reorganisatie, MultiPress-implementaties en voorraadbeheer optimalisaties is Rik bij uitstek de geschikte persoon om nieuwkomers en ervaren professionals in MultiPress te helpen ondersteunen".