Roland DG nodigde de Europese dealers en internationale vakpers eerder deze maand uit op het Circuit de Barcelona-Catalunya voor de lancering van zes nieuwe TrueVIS-printers. Het ging om de grootste productaankondiging voor het bedrijf tot nu toe.

Productiviteit en multifunctioneel

De Japanse fabrikant lanceerde de LG-serie (640/540/300) met hoge productiviteit en de multifunctionele MG-serie (640/300). Voor het eerst werd ook een resin-printer, de AP-640, in het gamma opgenomen. Samen met de in maart 2022 gelanceerde eco-solvent-modellen bestaat de TrueVIS-range nu uit tien nieuwe inkjetprinters. De printers zijn gebouwd op een gemeenschappelijk hardwareplatform.

Roland introduceerde in Barcelona ook de TrueVIS-productwizard die klanten helpt om een geschikt TrueVIS-product te vinden doorheen het ruime aanbod. "Elk product wordt gescoord en gewogen om nauwkeurige keuzeresultaten aan de klant te kunnen aanbieden", klinkt het.

Roland DG nodigde de Europese dealers en internationale vakpers eerder deze maand uit op het Circuit de Barcelona-Catalunya voor de lancering van zes nieuwe TrueVIS-printers. Het ging om de grootste productaankondiging voor het bedrijf tot nu toe.De Japanse fabrikant lanceerde de LG-serie (640/540/300) met hoge productiviteit en de multifunctionele MG-serie (640/300). Voor het eerst werd ook een resin-printer, de AP-640, in het gamma opgenomen. Samen met de in maart 2022 gelanceerde eco-solvent-modellen bestaat de TrueVIS-range nu uit tien nieuwe inkjetprinters. De printers zijn gebouwd op een gemeenschappelijk hardwareplatform.Roland introduceerde in Barcelona ook de TrueVIS-productwizard die klanten helpt om een geschikt TrueVIS-product te vinden doorheen het ruime aanbod. "Elk product wordt gescoord en gewogen om nauwkeurige keuzeresultaten aan de klant te kunnen aanbieden", klinkt het.