De nieuwe TrueVIS-machines zijn volgens Roland DG ontworpen om een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Nieuwe functies zijn onder meer een nieuwe interface met een 7-inch LCD-touchpanel, automatische aanpassing van de mediatoevoer en -afstand om de taken van de gebruiker te verminderen, en eenvoudigere media-instelling dankzij de one-touch mediahouders. Bovendien wordt het Media Take-Up systeem nu bij alle TrueVIS 3-machines geleverd met een automatische instelfunctie.

Inktset met acht kleuren

De efficiëntie wordt verhoogd door het proactieve onderhoud en de machine-informatie via Roland DG Connect. Een dashboard met kleurcodering geeft onmiddellijk inzicht in de algemene statistieken en biedt efficiënt printerbeheer en kostentracering.

De machines zijn ook voorzien van de tijdbesparende functie voor kleurmatching en Variation Job, ondersteund door de nieuwste versie van VersaWorks, waarmee gebruikers printkwaliteit en kleurcorrectie-instellingen kunnen selecteren en outputvoorbeelden bekijken om de juiste instellingen te verkrijgen.

De VG3-640/540 is uitgerust met een nieuwe inktset met acht kleuren. "De verbluffende resultaten zijn een combinatie van levendige en rijke kleuren, vloeiende overgangen, neutrale grijstinten en natuurlijke huidtinten", volgens Roland DG. De SG3-540/300 is verkrijgbaar in CMYK.

De VG3-640/540 is uitgerust met een nieuwe inktset met acht kleuren.
De nieuwe TrueVIS-machines zijn volgens Roland DG ontworpen om een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Nieuwe functies zijn onder meer een nieuwe interface met een 7-inch LCD-touchpanel, automatische aanpassing van de mediatoevoer en -afstand om de taken van de gebruiker te verminderen, en eenvoudigere media-instelling dankzij de one-touch mediahouders. Bovendien wordt het Media Take-Up systeem nu bij alle TrueVIS 3-machines geleverd met een automatische instelfunctie.De efficiëntie wordt verhoogd door het proactieve onderhoud en de machine-informatie via Roland DG Connect. Een dashboard met kleurcodering geeft onmiddellijk inzicht in de algemene statistieken en biedt efficiënt printerbeheer en kostentracering.De machines zijn ook voorzien van de tijdbesparende functie voor kleurmatching en Variation Job, ondersteund door de nieuwste versie van VersaWorks, waarmee gebruikers printkwaliteit en kleurcorrectie-instellingen kunnen selecteren en outputvoorbeelden bekijken om de juiste instellingen te verkrijgen.De VG3-640/540 is uitgerust met een nieuwe inktset met acht kleuren. "De verbluffende resultaten zijn een combinatie van levendige en rijke kleuren, vloeiende overgangen, neutrale grijstinten en natuurlijke huidtinten", volgens Roland DG. De SG3-540/300 is verkrijgbaar in CMYK.