Brett Martin uit Noord-Ierland produceert kunststof materialen voor verschillende sectoren, waaronder sign & display. De Ierse fabrikant werkt normaal nauw samen met constructeurs van persen, snijmachines en thermovormmachines om de mogelijkheden van verschillende producten te testen en aan te tonen.

"Onze producten moeten goede drukresultaten geven op de toestellen die de markt gebruikt", zegt Duncan Smith, commercieel directeur van Brett Martin.

Getest op vlakbedprinters

Na de geslaagde tests wordt Roland DG opgenomen in het netwerk van erkende partners van de Ierse fabrikant, en dat in verschillende Europese markten. Verscheidene drukdragers van Brett Martin - voor affichagetoepassingen - werden met de uv-inkten van Roland uitgetest op de vlakbedprinters VersaUV LEC2 S-Series en IU-1000F.

De VersaUV kan direct op een voorwerp drukken, terwijl de IU-1000F een grootformaat UV-LED vlakbedprinter is. De twee persen van Roland DG zijn momenteel te zien op de Fespa in Berlijn. Brett Martin is eveneens een exposant op die internationale beurs die van 31 mei tot 3 juni loopt.

Brett Martin uit Noord-Ierland produceert kunststof materialen voor verschillende sectoren, waaronder sign & display. De Ierse fabrikant werkt normaal nauw samen met constructeurs van persen, snijmachines en thermovormmachines om de mogelijkheden van verschillende producten te testen en aan te tonen. "Onze producten moeten goede drukresultaten geven op de toestellen die de markt gebruikt", zegt Duncan Smith, commercieel directeur van Brett Martin. Na de geslaagde tests wordt Roland DG opgenomen in het netwerk van erkende partners van de Ierse fabrikant, en dat in verschillende Europese markten. Verscheidene drukdragers van Brett Martin - voor affichagetoepassingen - werden met de uv-inkten van Roland uitgetest op de vlakbedprinters VersaUV LEC2 S-Series en IU-1000F.De VersaUV kan direct op een voorwerp drukken, terwijl de IU-1000F een grootformaat UV-LED vlakbedprinter is. De twee persen van Roland DG zijn momenteel te zien op de Fespa in Berlijn. Brett Martin is eveneens een exposant op die internationale beurs die van 31 mei tot 3 juni loopt.