De 40-pagina pers voor commercieel drukwerk zal daar met name worden ingezet om de groeimarkten in Finland en de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen te bedienen.

Deviz is sinds de oprichting, in 1995, uitgegroeid tot een gevestigde naam. Op de eigen website noemt Deviz de investering in de C518 'een belangrijke stap' en 'een unieke machine voor Rusland': "Door te investeren in hogere kwaliteit en betere service kan de omzet verder groeien. Dit is de beste manier om ons te onderscheiden van concurrenten in de industrie, waar rotatiedrukkerijen en - in minder mate -vellendrukkers de deuren moeten sluiten." Deviz zegt nu beter de strijd aan te kunnen gaan met vooraanstaande drukkerijen in St. Petersburg en Moskou en ziet ook kansen op de Poolse markt.

De 40-pagina pers voor commercieel drukwerk zal daar met name worden ingezet om de groeimarkten in Finland en de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen te bedienen.Deviz is sinds de oprichting, in 1995, uitgegroeid tot een gevestigde naam. Op de eigen website noemt Deviz de investering in de C518 'een belangrijke stap' en 'een unieke machine voor Rusland': "Door te investeren in hogere kwaliteit en betere service kan de omzet verder groeien. Dit is de beste manier om ons te onderscheiden van concurrenten in de industrie, waar rotatiedrukkerijen en - in minder mate -vellendrukkers de deuren moeten sluiten." Deviz zegt nu beter de strijd aan te kunnen gaan met vooraanstaande drukkerijen in St. Petersburg en Moskou en ziet ook kansen op de Poolse markt.