Margriet is een publicatie van Sanoma Nederland (Sanoma Media Netherlands B.V.) en verschijnt op een oplage van 180.000 exemplaren. Nog meer titels van Sanoma Nederland zullen in Roeselare worden gedrukt. Voor de tweewekelijkse TV-gids Totaal TV met een oplage van 58.000 exemplaren, is dat sinds ongeveer midden januari al het geval. Het wekelijkse Nederlandse vrouwenmagazine Flair met een oplage van 75.000 exemplaren zal vanaf eind dit jaar door Roularta Printing worden gedrukt. Het vierwekelijks Nederlands striptijdschrift Donald Duck Extra met een oplage van 82.600 exemplaren volgt eind 2020.

Ook de eerder door de Roularta Media Group overgenomen Belgische Sanoma-titels (zullen) worden gedrukt op de persen van Roularta Printing.

Margriet is een publicatie van Sanoma Nederland (Sanoma Media Netherlands B.V.) en verschijnt op een oplage van 180.000 exemplaren. Nog meer titels van Sanoma Nederland zullen in Roeselare worden gedrukt. Voor de tweewekelijkse TV-gids Totaal TV met een oplage van 58.000 exemplaren, is dat sinds ongeveer midden januari al het geval. Het wekelijkse Nederlandse vrouwenmagazine Flair met een oplage van 75.000 exemplaren zal vanaf eind dit jaar door Roularta Printing worden gedrukt. Het vierwekelijks Nederlands striptijdschrift Donald Duck Extra met een oplage van 82.600 exemplaren volgt eind 2020.Ook de eerder door de Roularta Media Group overgenomen Belgische Sanoma-titels (zullen) worden gedrukt op de persen van Roularta Printing.