De KM 412 garenloze bindstraat is uitgerust met 15 stations waarvan 7 stations met print-roll invoer. De garenloze bindlijn haalt een snelheid van 15.000 cycli/uur en zal worden ingezet voor het afwerken van de publicaties met rechte rug van de Roularta Media Group. Het gaat om een investering van 2,4 miljoen euro. De Kolbus KM 412 wordt in oktober geïnstalleerd in de drukkerij van Roularta Printing in Roeselare. Vanaf januari volgend jaar zal de afwerkstraat volop productie draaien.

Op de foto: Michel Raty and Nicolaas De Schryver (Libertec), William Metsu (Roularta Printing), Kai Büntemeyer (CEO Kolbus), Peter Leroy (Roularta Printing) en Bernd Gosewehr (COO Kolbus).

De KM 412 garenloze bindstraat is uitgerust met 15 stations waarvan 7 stations met print-roll invoer. De garenloze bindlijn haalt een snelheid van 15.000 cycli/uur en zal worden ingezet voor het afwerken van de publicaties met rechte rug van de Roularta Media Group. Het gaat om een investering van 2,4 miljoen euro. De Kolbus KM 412 wordt in oktober geïnstalleerd in de drukkerij van Roularta Printing in Roeselare. Vanaf januari volgend jaar zal de afwerkstraat volop productie draaien. Op de foto: Michel Raty and Nicolaas De Schryver (Libertec), William Metsu (Roularta Printing), Kai Büntemeyer (CEO Kolbus), Peter Leroy (Roularta Printing) en Bernd Gosewehr (COO Kolbus).