RMGT staat voor Ryobi-Mitsubishi Graphic Technology. De twee halve cirkels symboliseren de verbondenheid tussen de twee merken. De bedrijfsnaam blijft Ryobi MHI Graphic Technology. Op de machines komt enkel nog het RMGT logo te staan.

Samen met het nieuwe logo presenteert Ryobi MHI het nieuwe machinedesign. Het zal een mix worden van het Mitsubishi en het nieuwe Ryobi MHI design. Een betere integratie van de componenten en een software aanpassing staan voor Drupa op het programma.

Op Igas wordt een volledig vernieuwde RMGT 920W LED UV voorgesteld, de machine zal voortaan beschikbaar zijn met inline meting.

Verder zal er ook een nieuwe stijl RMGT V3000 LX zeskleuren met lak en LED UV droger te zien zijn. Deze machine zal uitgerust zijn met volautomatische nonstop aan de in- en uitleg.

De grootste nieuwigheid op Igas is de nieuwe RMGT V4000LS formaat 5, 1120 x 820 mm pers, hiervan wordt een 5 kleuren versie met LED getoond.

RMGT staat voor Ryobi-Mitsubishi Graphic Technology. De twee halve cirkels symboliseren de verbondenheid tussen de twee merken. De bedrijfsnaam blijft Ryobi MHI Graphic Technology. Op de machines komt enkel nog het RMGT logo te staan.Samen met het nieuwe logo presenteert Ryobi MHI het nieuwe machinedesign. Het zal een mix worden van het Mitsubishi en het nieuwe Ryobi MHI design. Een betere integratie van de componenten en een software aanpassing staan voor Drupa op het programma.Op Igas wordt een volledig vernieuwde RMGT 920W LED UV voorgesteld, de machine zal voortaan beschikbaar zijn met inline meting.Verder zal er ook een nieuwe stijl RMGT V3000 LX zeskleuren met lak en LED UV droger te zien zijn. Deze machine zal uitgerust zijn met volautomatische nonstop aan de in- en uitleg.De grootste nieuwigheid op Igas is de nieuwe RMGT V4000LS formaat 5, 1120 x 820 mm pers, hiervan wordt een 5 kleuren versie met LED getoond.