De oplossingen van Hybrid stellen grafische bedrijven in staat om de hardware en software van verschillende leveranciers te integreren. Op die manier is het mogelijk om het drukproces, van het aannemen van de bestelling tot de levering, te automatiseren, te beheren en te optimaliseren. "Sagamgraphic is blij met deze overeenkomst, omdat we nu een totale integratie kunnen aanbieden," stelt de distributeur in een mededeling.

Hybrid Software ging in 2007 van start in Pennsylvanie (VS), onder de naam Hybrid Integration. In 2011 opende het bedrijf een bureau in Kortrijk om de verkoop in Europa en Latijns-Amerika in goede banen te leiden. Hybrid Software bezit ook nog bureaus in India en Duitsland en werkt in andere landen met verscheidene distributeurs samen.

Het OLM-concept behandelt de integratie als een product, en dat is een totaal andere manier van denken over hoe hardware, software en workflows met elkaar kunnen communiceren. De OLM-oplossing van Hybrid is ontwikkeld om bij elke vorm van drukwerk - handelsdruk, digitale druk, verpakkingen, etiketten, inkjet en grootformaat - gebruikt te kunnen worden.

Guido Vander Schueren, destijds medeoprichter van Artwork Systems, is Chairman of the Board en hoofdaandeelhouder van Hybrid Software.

De oplossingen van Hybrid stellen grafische bedrijven in staat om de hardware en software van verschillende leveranciers te integreren. Op die manier is het mogelijk om het drukproces, van het aannemen van de bestelling tot de levering, te automatiseren, te beheren en te optimaliseren. "Sagamgraphic is blij met deze overeenkomst, omdat we nu een totale integratie kunnen aanbieden," stelt de distributeur in een mededeling. Hybrid Software ging in 2007 van start in Pennsylvanie (VS), onder de naam Hybrid Integration. In 2011 opende het bedrijf een bureau in Kortrijk om de verkoop in Europa en Latijns-Amerika in goede banen te leiden. Hybrid Software bezit ook nog bureaus in India en Duitsland en werkt in andere landen met verscheidene distributeurs samen. Het OLM-concept behandelt de integratie als een product, en dat is een totaal andere manier van denken over hoe hardware, software en workflows met elkaar kunnen communiceren. De OLM-oplossing van Hybrid is ontwikkeld om bij elke vorm van drukwerk - handelsdruk, digitale druk, verpakkingen, etiketten, inkjet en grootformaat - gebruikt te kunnen worden.Guido Vander Schueren, destijds medeoprichter van Artwork Systems, is Chairman of the Board en hoofdaandeelhouder van Hybrid Software.