Sagamgraphic is de technologiepoot van Igepa Belux. De ongeveer veertig medewerkers zijn vandaag definitief naar Aalter verhuisd. Sagamgraphic beschikt in Aalter over een nieuwe showroom van 1000 m², hetgeen een verdubbeling is van de oppervlakte van de showroom in Drongen. Ook professionele opleidingsruimtes staan ter beschikking van de medewerkers.

Sagamgraphic realiseerde vorige jaar een hogere omzet en betere marges dan in 2012. De verkoop van digitale printsystemen bleek met in totaal 50 toestellen van Konica Minolta, MGI en Xerox succesvol. Er werden onder andere tien MGI-printsystemen verkocht waarvan twee Jet Varnish 3D toestellen. Daarmee kan digitaal een spot UV-vernis (van 3 tot 200 micron dik) worden aangebracht op drukwerk tot 52 x 105 cm.

Igepa Belux heeft 320 mensen in dienst. Op 21 en 22 maart opent de distributeur de deuren van zijn nieuwe gebouwen voor klanten en prospecten. Het wordt een feestelijk en bijzonder evenement met als thema "Primavera". In de nieuwe gebouwen zullen de leveranciers van Igepa en Sagamgraphic een echte vakbeurs vormen.

Sagamgraphic is de technologiepoot van Igepa Belux. De ongeveer veertig medewerkers zijn vandaag definitief naar Aalter verhuisd. Sagamgraphic beschikt in Aalter over een nieuwe showroom van 1000 m², hetgeen een verdubbeling is van de oppervlakte van de showroom in Drongen. Ook professionele opleidingsruimtes staan ter beschikking van de medewerkers.Sagamgraphic realiseerde vorige jaar een hogere omzet en betere marges dan in 2012. De verkoop van digitale printsystemen bleek met in totaal 50 toestellen van Konica Minolta, MGI en Xerox succesvol. Er werden onder andere tien MGI-printsystemen verkocht waarvan twee Jet Varnish 3D toestellen. Daarmee kan digitaal een spot UV-vernis (van 3 tot 200 micron dik) worden aangebracht op drukwerk tot 52 x 105 cm.Igepa Belux heeft 320 mensen in dienst. Op 21 en 22 maart opent de distributeur de deuren van zijn nieuwe gebouwen voor klanten en prospecten. Het wordt een feestelijk en bijzonder evenement met als thema "Primavera". In de nieuwe gebouwen zullen de leveranciers van Igepa en Sagamgraphic een echte vakbeurs vormen.