Volgens de organisatoren van de beurs is bescherming tegen Covid-19 inmiddels 'onderdeel van het dagelijks leven' in China, waar kantoren en bedrijven weer aan het werk zijn gegaan. Volgens cijfers van het Nationale Statistiekbureau zou de productie in de grafische industrie van China in april zelfs 5,8 procent hoger hebben gelegen dan een jaar eerder: "Ruim boven het nationale gemiddelde van andere industriële sectoren".

Onder het motto 'Samen sterker' verzamelen zich tussen 12 en 16 oktober zo'n 900 standhouders in acht beurshallen van het Shanghai New International Expo Center. Enkele weken geleden ging de organsatie al van start met een virtuele versie, 'All In Print Cloud', en ook tijdens de beurs kan er online een bezoek aan het evenement worden gebracht. Op de laatste exposantenlijst ontbreken namen van grote persenbouwers als Heidelberg en Komori, maar de Chinese vertegenwoordigingen van bijvoorbeeld Hewlett Packard, Ricoh, Kodak en Fuji Xerox lijken er, ondanks afzeggingen voor Drupa, toch present te zullen zijn.

Volgens de organisatoren van de beurs is bescherming tegen Covid-19 inmiddels 'onderdeel van het dagelijks leven' in China, waar kantoren en bedrijven weer aan het werk zijn gegaan. Volgens cijfers van het Nationale Statistiekbureau zou de productie in de grafische industrie van China in april zelfs 5,8 procent hoger hebben gelegen dan een jaar eerder: "Ruim boven het nationale gemiddelde van andere industriële sectoren".Onder het motto 'Samen sterker' verzamelen zich tussen 12 en 16 oktober zo'n 900 standhouders in acht beurshallen van het Shanghai New International Expo Center. Enkele weken geleden ging de organsatie al van start met een virtuele versie, 'All In Print Cloud', en ook tijdens de beurs kan er online een bezoek aan het evenement worden gebracht. Op de laatste exposantenlijst ontbreken namen van grote persenbouwers als Heidelberg en Komori, maar de Chinese vertegenwoordigingen van bijvoorbeeld Hewlett Packard, Ricoh, Kodak en Fuji Xerox lijken er, ondanks afzeggingen voor Drupa, toch present te zullen zijn.